O femeie de 28 de ani a dispărut fără urmă în vestul țării

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Femeie dispărută fără urmă, de trei zile! Iubitul acesteia a alertat autoritățile

O femeie de 28 de ani din vestul țării a dispărut fără urmă, ceea ce a generat o alertă în rândul polițiștilor. Ieri dimineață, iubitul femeii, un bărbat de 44 de ani din Bărnișca, județul Hunedoara, a sunat la Poliție pentru a anunța că nu mai poate lua legătura cu aceasta. Ultima dată, tânăra a fost văzută în localitatea Nădășia.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Municipiului Deva, bărbatul a sesizat faptul că femeia a plecat de pe raza localității Nădăștia în data de 3 octombrie 2023, în jurul orei 5:30, fără să precizeze unde se îndreaptă și fără a mai răspunde la telefon. De la primirea sesizării, polițiștii au demarat o serie de activități investigative și de căutare, iar femeia a fost dată în urmărire națională.

La momentul plecării, femeia purta o bluză de culoare gri, o vestă de culoare neagră, pantaloni negri cu o dungă albă pe margini și pantofi sport albi. Polițiștii continuă să desfășoare activități specifice și fac un apel către oricine deține informații utile pentru găsirea femeii să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Dispariția unei persoane este întotdeauna o situație îngrijorătoare, iar polițiștii depun eforturi considerabile pentru a o găsi. Este important ca oricine are informații despre această femeie să le furnizeze autorităților, deoarece orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea sa.

De asemenea, este esențial ca toți cei care pot fi martori la situații similare să fie vigilenți și să raporteze imediat autorităților orice informație relevantă. Colaborarea dintre comunitate și forțele de ordine este vitală în astfel de cazuri, iar promptitudinea poate face diferența în găsirea persoanei dispărute.

Deși nu există încă suficiente informații pentru a trage concluzii, este important să se acorde atenție la această dispariție și să se continue eforturile de căutare. Familia și prietenii sunt în așteptare și speră că femeia va fi găsită în curând în siguranță.

Sursa: www.sursadevest.ro

Polițiștii din vestul țării sunt în alertă după ce o femeie de 28 de ani a dispărut fără urmă.

Ieri dimineață, iubitul femeii, un bărbat de 44 de ani din localitatea Bărnișca, județul Hunedoara, a anunțat Poliția că nu mai poate lua legătura cu aceasta. Ultima dată, tânăra a fost văzută pe raza localității Nădășia.

La data de 04 octombrie 2023, ora 07:58, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 44 ani din localitatea Brănișca, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în data de 03.10.2023, în jurul orei 05:30, concubina acestuia, COVACI FLORENTINA, în vârstă de 28 ani, a plecat de pe raza localității Nădăștia, județul Hunedoara, fără a preciza unde se deplasează și fără a reuși să mai ia legătura telefonică cu aceasta. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională”, transmite IPJ Hunedoara.

La momentul plecării, femeia purta următoarele articole de vestimentație: o bluză de culoare gri, vestă de culoare negru, pantaloni de culoare negru cu o dungă albă pe margini și pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro