Nicoleta Ioniță luptă pentru băiatul său: cerere de ajutor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A ajutat mii de copii, iar acum are nevoie de sprijin pentru băiatul său! Să-i film alături Nicoletei Ioniță! – incomod-media.ro

Nicoleta Ioniță, o femeie din Târgoviște, este cunoscută pentru implicarea sa activă în ajutorarea copiilor cu probleme. De-a lungul anilor, ea a construit și renovat case, a organizat sărbători de ziua nașterii, a oferit haine și încălțăminte, și a adus zâmbete pe fețele celor în nevoie.

Recent, Nicoleta a primit o veste devastatoare. Fiul ei suferă de scolioză, o boală a coloanei vertebrale care este nevindecabilă. Medicii au spus că coloana nu mai poate fi îndreptată, iar singurele opțiuni terapeutice sunt corsetul, kinetoterapia și, în cazuri extreme, operația.

Familia se confruntă acum cu cheltuieli mari pentru kinetoterapie și corsetul necesar fiului lor, iar Nicoleta a decis să ceară ajutorul semenilor, așa cum ea însăși a ajutat atâția copii în trecut. Mesajul ei este unul emoționant, în care spune că nu poate să se oprească din luptă pentru binele copilului ei și că speră ca bunătatea pe care a oferit-o altora să se întoarcă acum către familia sa.

Pentru cei care doresc să contribuie financiar la tratamentul băiatului Nicoletei Ioniță, pot face donații în conturile indicate de ea. Fiecare sumă de bani contează și poate face diferența în viața acestui copil.

Este important să fim solidari și să ne implicăm în sprijinirea celor aflați în nevoie, mai ales când vine vorba de sănătatea și bunăstarea copiilor. Nicoleta Ioniță merită tot sprijinul nostru în această perioadă dificilă, iar fiecare gest de generozitate poate aduce un zâmbet pe chipul fiului ei.

Sursa: incomod-media.ro

Nicoleta Ioniță, din Târgoviște, se luptă de mulți ani ani pentru ajutorarea copiilor cu probleme. Așa cum spune pe pagina sa de socializare, a „ars ca o torță pentru mii de copii. Am construit sau renovat case, am sărbătorit zile de naștere, am îmbrăcat și încălțat, am șters lacrimi și am adus zâmbete”.

În noiembrie 2023, Nicoleta Ioniță a primit o veste cutremurătoare. Băiatul său suferă de scolioză, o boală a coloanei vertebrale, nevindecabilă. Coloana nu se mai poate îndrepta.

„Am continuat campania de Crăciun pentru că sute de copiii mă așteptau și promisiunea e promisiune. Între timp, am căutat soluții, am citit, am fost la medici. Există două soluții pentru a reduce curbura coloanei vertebrale, atât. Corset și kinetoterapie, terapia Schroth și operație.

Operația nu este o opțiune în acest moment pentru că se pot (încă) reduce gradele cu multă kinetoterapie și corset Cheneau purtat 23 de ore din 24. Și asta facem acum. Multă kinetoterapie, care costă”, precizează, cu durere, mama.

Nicoleta Ioniță nu mai poate face față cheltuielilor enorme și a decis, așa cum ea a cerut sprijinul pentru mii de copii, să solicite semenilor ajutor și pentru băiatul său.

„Vă cer ajutorul pentru că nu mă pot uita în ochii copilului meu și să îi spun „nu mai pot, când încă pot să strig după ajutor. Da, vin în fața voastră și vă rog să ne ajutați. Nu îmi este ușor să cer pentru mine, dimpotrivă, îmi este foarte greu, dar mă gândesc că poate binele făcut în atâția ani se va întoarce către noi”, este mesajul transmis de Nicoleta Ioniță.

Cei care vor să îl sprijine financiar pe băiatul Nicoletei Ioniță în vederea continuării kinetoterapiei și a tratamentului pot depune orice sumă de bani în următoarele conturi:

RO39INGB0000999907613739 – Titular Barbu Gheorghe Marcel
paypal https://www.paypal.com/paypalme/nicoletaionita
nico976.ni@gmail.com
Revolut 0770.460 385
revolut.me/daruiestesiajuta
Prin Paypal sau Revolut trebuie făcută mențiunea „Tedi”

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro