NASA a selectat Bastion Technologies Inc. pentru servicii de suport în patru domenii tehnice largi, inclusiv siguranță mediului, siguranță operațională instituțională, sănătate ocupatională, sisteme aeronautice și spațiale, și asigurarea misiunii echipamentului de suport la sol.

BY: stiridinromania.ro In Magazin
A graphic of the NASA "meatball" insignia, a blue circle crossed by a red V-shaped swoosh, against a black background.

NASA a selectat compania Bastion Technologies Inc. din Houston pentru a furniza servicii de suport în patru domenii tehnice largi, inclusiv siguranța mediului, siguranța operațională instituțională, sănătatea ocupatională, aeronautică și sisteme spațiale, precum și asigurarea misiunii echipamentelor de suport la sol.

Contractul de Mediu, Siguranță, Sănătate și Asigurare a Misiunii este de tip cost-plus-fixed-fee, cu ordine de sarcini cu livrare nelimitată/cantitate nelimitată, cu o valoare maximă de aproximativ 125,4 milioane de dolari. Perioada de desfășurare a serviciilor este cuprinsă între 1 mai 2024 și 30 aprilie 2029.

Serviciile vor fi furnizate la Centrul de Cercetare NASA Glenn de la Lewis Field din Cleveland și la Facilitatea de Testare Neil Armstrong din Sandusky, Ohio. Serviciile vor fi, de asemenea, furnizate la sediul agenției din Washington și ar putea fi necesare la alte facilități NASA, odată ce sunt aprobate și incluse în contract.

Principalele subcontractante pentru Bastion Technologies Inc. includ Leidos Inc. din Reston, Virginia, și Herndon Solutions Group din Henderson, Nevada.

Această decizie a NASA vine în contextul eforturilor continue ale agenției de a asigura siguranța și eficiența operațiunilor sale în domeniul aeronauticii și spațiului. Colaborarea cu companii private precum Bastion Technologies Inc. demonstrează angajamentul NASA de a lucra împreună cu parteneri de încredere pentru a atinge obiectivele sale.

Pentru mai multe informații despre NASA și alte programe ale agenției, puteți vizita site-ul oficial al agenției la adresa https://www.nasa.gov.

Pentru orice întrebări suplimentare, puteți contacta reprezentanții NASA responsabili:

– Rob Margetta, Sediu Central, Washington, 202-358-0918, robert.j.margetta@nasa.gov
– Brian Newbacher, Centrul de Cercetare Glenn, Cleveland, 216-433-5644, brian.t.newbacher@nasa.gov

Astfel, colaborarea dintre NASA și Bastion Technologies Inc. promite să aducă beneficii semnificative în domeniul cercetării și dezvoltării spațiale, consolidând parteneriatele pentru viitorul explorării spațiale.

NASA has selected Bastion Technologies Inc. of Houston to provide support services in four broad technical areas including environmental, institutional operational safety, occupational health, aeronautics and space systems, and ground support equipment mission assurance.

The Environmental, Safety, Health, and Mission Assurance contract is cost-plus-fixed-fee with indefinite-delivery/indefinite-quantity task orders with a maximum value of approximately $125.4 million. The performance period is from May 1, 2024, to April 30, 2029.

Services will be provided at NASA’s Glenn Research Center at Lewis Field in Cleveland and Neil Armstrong Test Facility in Sandusky, Ohio. Services also will be provided at the agency’s Headquarters in Washington and may be required at other NASA facilities, once approved, and placed on the contract.

Major subcontractors for Bastion Technologies Inc. include Leidos Inc. of Reston, Virginia, and Herndon Solutions Group of Henderson, Nevada.

For information about NASA and other agency programs, visit:

Home Page

-end-

Rob Margetta
Headquarters, Washington
202-358-0918
robert.j.margetta@nasa.gov

Brian Newbacher
Glenn Research Center, Cleveland
216-433-5644
brian.t.newbacher@nasa.govAcest titlu a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: NASA
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro