MOL-INVEST livrează 300 de apartamente noi și spații comerciale în Dâmbovița, cu o valoare de peste 30 de milioane de euro

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Târgovistenii au apreciat Târgul Producătorilor Locali organizat de Direcția Agricolă Dâmbovița – incomod-media.ro

MOL-INVEST, cel mai mare dezvoltator imobiliar din județul Dâmbovița, pregătește să livreze în acest an încă 300 de apartamente noi și mai multe spații comerciale, într-o investiție evaluată la peste 30 de milioane de euro. Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul construcțiilor, MOL-INVEST s-a remarcat printr-o calitate înaltă a lucrărilor și prețuri corecte.

La începutul anului, experții în domeniul imobiliar estimau o scădere a prețurilor la locuințele noi și o criză imobiliară. Cu toate acestea, se pare că situația evoluează diferit. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, prețurile apartamentelor au înregistrat o creștere cuprinsă între 5 și 10%.

O analiză a pieței imobiliare din județul Dâmbovița arată că există puține imobile noi construite în ultimii 15 ani. Studiul s-a axat pe cererea de pe piață, luând în considerare diverse criterii sociale și pretenții ale solicitanților. Un factor care a influențat cererea a fost cutremurul din Turcia din 2023, care a avut repercusiuni și în România, în sectorul imobiliar.

Proprietarii de locuințe în imobile vechi, construite înainte și după anul 1980, au realizat că dețin unități locative în spații dezafectate și nesigure. La parterul acestor imobile s-au amenajat spații comerciale fără a se respecta normele de securitate.

În prezent, piața imobiliară se află într-o perioadă de încetinire, pe fondul acordării mai restrânse a creditelor ipotecare și a creșterii dobânzilor variabile. Acest lucru se datorează reculului economic și inflației ridicate. Prudența este esențială în ceea ce privește investițiile în sectorul imobiliar.

Pe piața imobiliară locală, MOL-INVEST este un jucător important în continuă expansiune. Compania livrează unități locative care răspund cerințelor actuale ale solicitanților. În prezent, MOL-INVEST are nouă șantiere active și a livrat peste 1.500 de locuințe, având în desfășurare alte proiecte în zona centrală.

Până la finalul anului 2023, MOL-INVEST va furniza peste 300 de apartamente și spații comerciale, cu o suprafață totală de 2.500 mp. Aceste spații au fost deja închiriate de către mari retaileri și au o valoare de piață de peste 30 de milioane de euro.

Printre locațiile date în folosință în acest an se numără Bulevardul Unirii și străzile prof. Cornel Popa, Radu de la Afumați și Independenței din Târgoviște, precum și Green Residence Ulmi, Aninoasa, Vile Valea Sasului și Cartier Aleea Mănăstirii Residence din Ulmi.

Cu aceste investiții masive, MOL-INVEST contribuie la dezvoltarea urbanistică și este un sprijin pentru autoritățile locale. În următorii cinci ani, compania intenționează să construiască peste 1.000 de apartamente și mai multe spații comerciale în aproximativ 10 locații din municipiul Târgoviște și din împrejurimi.

Pentru mai multe detalii despre proiectele MOL-INVEST, puteți accesa site-ul https://mol-invest.ro/ sau pagina lor de facebook, Mol Invest – https://www.facebook.com/de.vanzare.locuinte.noi

Sursa: incomod-media.ro

MOL-INVEST, cel mai mare dezvoltator imobliar din județul Dâmbovița, livrează anul acesta încă 300 de apartamente noi și mai multe spații comerciale, investiții cu o valoare de piață de peste 30 de milioane de euro. MOL-INVEST, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul construcțiilor, s-a remarcat printr-o calitate înaltă a lucrărilor, la un preț corect.

Experții în domeniu au estimat la începutul anului o evoluție puțin atipică pe piața imobiliară. În timp ce se vorbea despre o cădere a prețurilor la locuințele noi și implicit despre o criză imobiliară, se pare că lucrurile evoluează diferit. Raportat la aceeași perioadă a anului trecut, prețurile apartamentelor au crescut cu un procent situat între 5 și 10%.

O analiză a pieței imobiliare din județul Dâmbovița se poate face doar raportată la puținele imobile noi, construite în ultimii 15 ani. Ca studiu de bază s-a început de la analiza cererii, nu raportată la ofertă, ci la segmentul de piață din punct de vedere al solicitantului. În esență, cererea este reală, concretă, estimată pe valorile din piață, pe criterii diferite din punct de vedere social și distinctă în pretențiile solicitanților. Un exemplu în acest sens ar fi evenimentele seismologice petrecute la începutul anului 2023, în Turcia, care au produs reacții în lanț și în țara noastră, în sectorul imobiliar.

Proprietarii de locuințe în imobile vechi, construite până și după anul 1980, au realizat că dețin unități locative în spații dezafectate chiar de dânșii, de ceilalți proprietari, de faptul că la parterul imobilelor s-au recompartimentat noi spații cu scop comercial, fără nicio normă de securitate.

La acest moment, piața imobiliară este într-o etapă de înfrânare prin prisma acordării creditelor ipotecare, dobânzile variabile legate de IRCC fiind în creștere pe un ușor recul al economiei și o inflație cu valori de două cifre. Practic, cu același venit, la costuri de finanțare mai crescute, împrumuturile sunt mai puține, însă creșterea și scăderea dobânzilor respectă o anumită ciclicitate. Prudența este cuvântul de ordine în ceea ce privește investițiile pe piața imobiliară.

Pe piața imobiliară locală, grupul MOL-INVEST este un jucător important care se află într-o continuă expansiune și vine pe piață cu unități locative ce răspund cerințelor actuale ale solicitanților.

În prezent, MOL-INVEST are nouă șantiere active și peste 1.500 de locuințe livrate și alte proiecte pe zona centrală în derulare.

Până la finele anului 2023, MOL-INVEST livrează peste 300 de apartamente și spații comerciale în suprafață totală de 2.500 mp, spații care deja au fost închiriate marilor retaileri, cu o valoare de piață de peste 30 milioane de euro.

Locațiile date în folosință anul acesta sunt:

Târgoviște:
Bulevardul Unirii
Strada prof. Cornel Popa
Strada Radu de la Afumați
Strada Independenței

Ulmi:
Green Residence Ulmi, bloc 3
Aninoasa
Vile Valea Sasului
Cartier Aleea Mănăstirii Residence

Cu aceste investiții masive, finalizate sau aflate în curs de desfășurare, care completează armonios această comunitate de succes, aducând noi locuințe moderne și facilități deosebite, MOL-INVEST vine și în sprijinul autorităților locale, dând un suflu nou pentru dezvoltarea urbanistică.

În următorii cinci ani, MOL-INVEST va construi peste 1.000 de apartamente și mai multe spații comerciale în aproximativ 10 locații din municipiul Târgoviște și în localitățile din împrejurimi.

Mai multe detalii despre proiectele MOL-INVEST se pot obține accesând site-ul https://mol-invest.ro/ sau pagina de Facebook Mol Invest – https://www.facebook.com/de.vanzare.locuinte.noi

Urmărește Incomod Media și pe Google News


Vizualizări: 120Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro