Misiune economică la Belgrade Wine Salon – o oportunitate pentru firmele timișene de a descoperi arta și savoarea vinului

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Degustări exclusive și afaceri de succes! Nu rata misiunea economică CCIAT la Belgrad Wine Salon

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 7-8 decembrie 2023 o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon. Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru firmele din Timiș să descopere arta și savoarea vinului oferite de cei mai buni producători de vin din lume.

Belgrade Wine Salon se desfășoară în eleganta locație a Hyatt Regency Hotel din Belgrad și oferă participanților șansa de a degusta 650 de vinuri din 20 de țări diferite, prezentate de vinificatori de top din 120 de crame. Evenimentul are loc în Crystall Ballroom și Grand Foyer, între orele 12.00 și 20.00, în cele două zile ale salonului.

Pe lângă degustările de vinuri, iubitorii de vinuri și nu numai au opțiunea de a participa, în prima zi, la două evenimente exclusiviste. Primul dintre acestea este Wine Masters, care aduce împreună unele dintre cele mai importante crame din lume și oferă peste 250 de vinuri de top cotate între 90 și 100 de puncte. Vinurile provin de la crame celebre din regiuni precum Bordeaux, Burgundia, Brunello di Montalcino, Champagne, Napa Valley și Barolo.

Al doilea eveniment exclusivist este Olive Oil Masters, o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului. Aici vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, recunoscuți și premiați în întreaga lume. Ambele evenimente au loc în aceeași locație, Crystall Ballroom, între orele 14.00 și 21.00.

Pentru a participa la Belgrade Wine Salon și evenimentele conexe, taxa de intrare este de 12.000 RSD/persoană/zi. În ceea ce privește taxa de participare la misiunea economică, aceasta este de 235 Euro/persoană pentru firmele membre CCIAT.

Pentru a asigura confortul participanților, organizatorii misiunii economice pun la dispoziție următoarele servicii: transport cu microbuz omologat pentru curse externe, cazare pentru o noapte cu mic dejun la un hotel de 4 stele (camera dublă), transferuri interne cu microbuzul de la hotel la Hyatt Regency și retur.

Cu toate acestea, taxa de participare nu include biletul de intrare în expoziție, care costă 4000 RSD/persoană/zi și trebuie achitat individual la intrarea în expoziție.

Termenul limită pentru confirmarea participării este 27 noiembrie 2023. Această misiune economică este o oportunitate valoroasă pentru firmele din Timiș de a explora noi oportunități de afaceri și de a stabili contacte cu producătorii de vin din întreaga lume.

Sursa: www.sursadevest.ro

În perioada 7-8 decembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon.

Cei interesaţi au şansa de a descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume, în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel Belgrad.

În cele două zile, între orele 12.00 – 20.00, în Crystall Ballroom și Grand Foyer, vinificatori de top din 120 de crame oferă spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa în prima zi, OPȚIONAL, la două evenimente exclusiviste:

Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo

Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14.00 – 21.00.

Taxa de intrare: 12.000 RSD /pers.

Taxa de participare la misiunea economică: 235 Euro / pers. (pentru firmele membre CCIAT)

Servicii asigurate:

– Transport cu microbuz omologat curse externe

– Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel **** (loc în cameră dbl.)

– Transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur

Taxa NU include:  

-Biletul de intrare în expoziție – 4000 RSD/pers./zi care se achită individual la intrarea în expoziție.

Termen de confirmare: 27 noiembrie 2023Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro