Ministerul Transporturilor și Infrastructurii nu a deblocat suma de 7.400.000 RON pentru CS Rapid București

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Conform hotărârii Guvernului României, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii va primi o sumă de 7.400.000 RON din fondul de rezervă, care va fi redistribuită către Clubul Sportiv Rapid București. Această hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 18 decembrie 2023, în scopul deblocării banilor în perioada sărbătorilor de iarnă și pentru sprijinirea sportivilor de la CS Rapid.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor și implicării Ministerului Transporturilor, suma de 7.400.000 RON nu a fost deblocată încă de către Ministerul Finanțelor. Deși au apărut informații în presă conform cărora CS Rapid a primit deja banii de la guvern, acestea sunt false. De asemenea, speculațiile conform cărora sportivii ar fi amenințat că nu se vor mai antrena sunt, de asemenea, nefondate. CS Rapid înțelege situația și rămâne o stare de spirit, iar sportivii care reprezintă echipa înțeleg că situația se va remedia în primele zile ale anului 2024.

Situația de la CS Rapid este rezultatul lipsei rectificărilor bugetare și a nealocării sumei de 10% din bugetul aprobat, care a fost reținută la începutul anului. Aceste probleme financiare nu au mai fost întâlnite în ultimii ani. Cu toate acestea, este important de menționat că la începutul anului 2024, se așteaptă ca lucrurile să revină la normal și că echipa Rapid va depăși această perioadă dificilă.

Astfel, se poate observa că situația financiară a CS Rapid este temporară și este rezultatul unor chestiuni specifice acestei perioade. Cu încrederea că rectificările bugetare vor fi făcute și că suma de 7.400.000 RON va fi deblocată în curând, se poate afirma că echipa Rapid va ieși din această perioadă grea și va reveni la normalitate. Este important ca opinia publică să fie corect informată și să înțeleagă că situația actuală nu este rezultatul lipsurilor de implicare sau preocupare din partea clubului sau a sportivilor, ci este o problemă financiară temporară care va fi rezolvată în curând.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Conform hotărârii Guvernului României, s-a aprobat alocarea sumei de 7.400.000 RON, din fondul de rezervă, pentru Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, suma respectivă urmând să fie redistribuită Clubului Sportiv Rapid București. Hotărârea respectivă a fost publicată în Monitorul Oficial în data de 18.12.2023 astfel încât banii să fie deblocați până în perioada sărbătorilor de iarnă și să ajungă către sportivii CS RAPID. Din păcate, cu toate eforturile și cu tot spr…ijinul tuturor celor implicați din Ministerului Transporturilor, suma de 7.400.000 nu a fost deblocată de către Ministerul Finanțelor nici până în data de azi. Toate informațiile din presă conform cărora CS Rapid a primit deja “bani de la guvern” sunt false. Tot false sunt și speculațiile conform cărora sportivii au amenințat că nu se vor mai antrena, RAPID fiind mai întâi o stare de spirit, cei care poartă culorile alb vișinii înțelegând situația, mai ales că în primele zile ale anului 2024 lucrurile se vor redresa. Pentru corecta informare a opiniei publice, situația de la CS Rapid se datorează lipsei rectificărilor bugetare și a nealocarii sumei de 10 % din bugetul aprobat (reținută la începutul anului), aceste două chestiuni financiare nemaifiind întâlnite în ultimii ani. Vă asigurăm că la începutul anului 2024 lucrurile vor reveni la normal, fiți siguri că RAPID va ieși în curând din această perioadă grea!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro