Medalie de argint și două de bronz obținute de floretistele Rapidului la Cupa României!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Rapidistele Ioana Barbu, Cai Haoxuan, Maria Teodorescu și Maria Cojocari au reprezentat clubul Rapid la Cupa României de scrimă, în proba de floretă feminin. Competiția a avut loc în perioada 13-15 octombrie, la sala Floreasca din București.

Ioana Barbu și Cai Haoxuan au concurat în proba de cadeți, unde sunt admiși sportivi sub 17 ani. Ioana a obținut locul 2, în timp ce Cai s-a clasat pe locul 3. La categoria juniori, în care participă sportivi sub 20 de ani, toate cele patru reprezentante ale Rapidului au avut o prestație bună. Maria Teodorescu a obținut locul 3, Cai Haoxuan s-a clasat pe locul 7, Ioana Barbu pe locul 10, iar Maria Cojocari pe locul 11.

Cupa României la scrimă reprezintă primul concurs național de selecție pentru lotul național de cadeți și juniori. Acest eveniment este deosebit de important pentru sportivii care își doresc să facă parte din echipa națională.

Ioana Barbu, Cai Haoxuan, Maria Teodorescu și Maria Cojocari sunt antrenate de Ana Pavel, în timp ce antrenorul coordonator al secției de scrimă este Petre Ducu. Performanțele acestor fete nu ar fi fost posibile fără efortul și dedicarea lor, dar și fără sprijinul antrenorilor și al clubului Rapid.

Felicitări fetelor și antrenorilor pentru rezultatele obținute la Cupa României de scrimă! Sperăm că aceste performanțe să fie doar începutul unei cariere de succes în acest sport nobil. Încurajăm tinerii să practice scrima și să se implice în acest domeniu, deoarece România are nevoie de sportivi talentați și determinați să reprezinte țara la competițiile internaționale.

Imaginile atașate sunt câteva momente surprinse în timpul competiției, care arată determinarea și concentrarea sportivelor înaintea meciurilor.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Rapidistele Ioana Barbu, 15 ani, Cai Haoxuan, 14 ani, Maria Teodorescu, 18 ani, si Maria Cojocari, 18 ani, au participat la Cupa României de scrimă în proba de floretă feminin. Ioana si Cai au concurat ieri la cadeți, acolo unde sunt admiși sportivi sub 17 ani. În concursul cadeților, Ioana a terminat pe locul 2 iar Cai pe 3!
Astăzi, toate cele 4 reprezentante ale Rapidului au concurat la juniori, competiție rezervată sportivilor sub 20 de ani. Aici, rapidistele noastre s-au clasat astfel: Maria Teodorescu locul 3, Cai Haoxuan locul 7, Ioana Barbu locul 10 si Maria Cojocari locul 11.
Cupa României la scrimă, care continuă la sala Floreasca până duminică 15 octombrie, reprezintă primul concurs național de selecție pentru lotul național de cadeți si juniori. Ioana, Cai și cele două Maria sunt antrenate de Ana Pavel. Antrenorul coordonator al secției de scrimă este Petre Ducu.
Toate felicitările fetelor și antrenorilor!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro