Lupte – Memorialul Victor Dolipschi și Dumitru Cuc

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sportivii secției de lupte de la CS Farul Constanța au obținut rezultate remarcabile la Memorialul “Victor Dolipschi și Dumitru Cuc”, desfășurat la București pe data de 16 septembrie 2023. Evenimentul a adunat luptători talentați din toată țara, iar reprezentanții clubului constănțean au demonstrat încă o dată calitatea și pregătirea lor.

Printre cei mai buni sportivi ai secției de lupte de la CS Farul Constanța s-au numărat Marius Andrei Slabu, Gabriela Irina Scarlat, Mara Carina Brumă și Esmer Antonio Iasar. Aceștia au obținut locul I în categoriile lor de greutate, demonstrându-și superioritatea în fața concurenței. Performanțele lor sunt cu atât mai impresionante cu cât nivelul competiției a fost unul foarte ridicat.

De asemenea, alți sportivi de la CS Farul Constanța s-au clasat pe podium. Ionuț Marius Scarlat, David Nicolas Ungureanu și David Ionuț Loghin au obținut locul II în categoriile lor de greutate, arătând că au abilități și talent remarcabile în lupte. De asemenea, Nicolae David Andrei, Babi Eduard Iasar, Maria Andreea Simioneasa, Rebeca Maria Verdeș și Valentina Cristina Adăniloai au ocupat locul III în categoriile lor de greutate.

Aceste rezultate de excepție obținute de sportivii de la CS Farul Constanța la Memorialul “Victor Dolipschi și Dumitru Cuc” demonstrează că munca lor susținută și dedicată dă roade. Antrenorul Gheorghe Grigore a avut un rol esențial în pregătirea și îndrumarea acestor sportivi, iar rezultatele obținute sunt și o recunoaștere a muncii sale.

Clubul sportiv Farul Constanța se mândrește cu acești sportivi talentați și le mulțumește pentru efortul și pasiunea pe care le-au demonstrat în competiție. Performanțele lor sunt un exemplu pentru tinerii sportivi și o dovadă a faptului că munca și dedicarea pot duce la rezultate remarcabile.

Memorialul “Victor Dolipschi și Dumitru Cuc” a fost un eveniment important pentru lumea luptelor din România și a oferit ocazia sportivilor de a-și arăta abilitățile în fața unei audiențe largi. Rezultatele obținute de sportivii de la CS Farul Constanța demonstrează că acest club este unul de referință în lumea luptelor și că are un viitor promițător.

Astfel, sportivii de la CS Farul Constanța continuă să-și aducă aportul la dezvoltarea sportului românesc și să aducă onoare și prestigiu clubului și orașului lor. Cu astfel de rezultate remarcabile, nu putem decât să fim mândri de performanțele lor și să le urăm mult succes în competițiile viitoare.

Sursa: CS Farul Constanța.

Lupte – Memorial “Victor Dolipschi si Dumitru Cuc“
💙🤍 Sportivii secției de lupte, însoțiți de antrenorul Gheorghe Grigore, au participat în data de 16.09.2023 la Memorial “Victor Dolipschi și Dumitru Cuc“, concurs desfășurat la București, obținând următoarele rezultate: Locul I Slabu Marius Andrei– 32kg.
Locul I Scarlat Gabriela Irina – 35kg.
Locul I Brumă Mara Carina – 28kg.
Locul I Iasar Esmer Antonio – 64kg. Locul II Scarlat Ionuț Marius – 25kg.
Locul II Ungureanu David Nicolas – 60kg.
Locul II Loghin David Ionuț – 52kg. Locul III Nicolae David Andrei – 65kg.
Locul III Iasar Babi Eduard – 44kg.
Locul III Simioneasa Maria Andreea – 60kg.
Locul III Verdeș Rebeca Maria – 28kg.
Locul III Adăniloai Valentina Cristina – 47kg. 🌐 https://csfarul.ro/2023/09/19/lupte-memorial-victor-dolipschi-si-dumitru-cuc/ #csfarulconstanta
#aurelianarghirdirector
#performancemotivationpassion
#gheorghegrigoreantrenor
💙🤍🥇🥈🥉Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: CS Farul Constanța
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro