Lucrări de întreținere a rețelelor de apă din Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Locuitorii din Timișoara vor fi afectați de întreruperi temporare în furnizarea apei potabile începând de luni, 26 februarie. Aceste întreruperi sunt necesare pentru efectuarea de lucrări la conducte și pentru spălarea rețelei de distribuție, conform informațiilor furnizate de Aquatim.

Astfel, pe 26 februarie, între orele 9-18, va fi sistată furnizarea cu apă pe străzile Meziad și Martir Dumitru Jugănaru. De asemenea, tot luni, între orele 9-15, locuitorii de pe mai multe străzi din Timișoara nu vor avea apă la robinete.

Lucrările programate fac parte din proiectele de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din Timișoara Sud și Nord. Este important de menționat că aceste lucrări sunt esențiale pentru asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și pentru menținerea unui sistem de distribuție eficient.

De asemenea, până la data de 1 martie, în localitatea Izvin, se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă a acesteia, deoarece este posibil ca la reluarea alimentării să curgă apă tulbure.

Pentru a evita disconfortul cauzat de lipsa apei, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Este important ca aceste lucrări de mentenanță să fie realizate în mod regulat pentru a asigura funcționarea optimă a rețelelor de distribuție de apă în oraș.

Astfel, în ciuda disconfortului pe care întreruperile în furnizarea apei îl pot cauza, aceste măsuri sunt esențiale pentru asigurarea unei surse de apă potabilă sigure și de calitate pentru locuitorii din Timișoara.

Sursa: www.sursadevest.ro

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Astfel că pe 26 februarie, între orele 9-18, va fi sistată furnizarea cu apă pe străzile Meziad și Martir Dumitru Jugănaru.

Tot luni, între orele 9-15, locuitorii Timișoarei de pe străzile Martir Silviu Motohon (între Pomiculturii și Ecoului), Aleea Arcașilor, Perlei (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel), Calea Sever Bocu (între Pomiculturii și Aleea Arcașilor), Constantin cel Mare (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel) și Ecoului, inclusiv la Punctul Termic, nu vor avea apă.

Ziua următoare, marți, între orele 9-18, se va întrerupe alimentarea cu apă pe străzile Nicu Filipescu (inclusiv la Punctul Termic), Semenic, Dimitrie Paciurea, Nicolae Iorga, Doctor Alexandru Martha, precum și la branșamentul Prefecturii din strada Henri Coandă.

Lucrările fac parte din proiectele CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3 și CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2.

Totodată, până la 1 martie, zilnic între orele 9-15, în Izvin, se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro