Locul II la Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru Vlad Georgian Dima

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Recent, la Campionatul Național de Atletism – Aruncări Lungi, desfășurat la București în perioada 30 – 31.03.2024, sportivul Vlad Georgian Dima, membru al secției de atletism CSS Tulcea și CS Farul Constanța, a obținut locul II la aruncarea suliței.

Antrenat de către Gheorghe Ciulei, Vlad Georgian Dima a reușit să se claseze pe locul secund în cadrul competiției naționale, demonstrându-și talentul și dedicarea față de sport. Performanța sa remarcabilă a fost apreciată de către comunitatea sportivă, iar rezultatul obținut marchează o nouă reușită pentru tânărul atlet.

Evenimentul sportiv a reunit numeroși participanți talentați din întreaga țară, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a concura la cel mai înalt nivel. Competiția a fost una acerbă, iar succesul lui Vlad Georgian Dima subliniază determinarea și efortul depus în antrenamentele sale.

Prin rezultatul obținut, sportivul a adus onoare și recunoaștere clubului CS Farul Constanța, consolidându-și reputația de atlet talentat și perseverent. Performanța sa reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de atletism și îi încurajează să-și urmeze visurile și să își depășească limitele.

În final, succesul lui Vlad Georgian Dima la Campionatul Național de Atletism – Aruncări Lungi nu face decât să confirme talentul și determinarea acestui tânăr sportiv, care își continuă parcursul în lumea atletismului cu pasiune și dedicare.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Campionat Național – Aruncări Lungi Locul II – aruncarea suliței – pentru Vlad Georgian Dima, sportivul secției de atletism (dublu legitimat: CSS Tulcea – CS Farul Constanța), la Campionatul Național de Atletism – Aruncări Lungi, desfășurat la București, în perioada 30 – 31.03.2024. Antrenor: Gheorghe Ciulei https://csfarul.ro/…/…/02/campionat-national-aruncari-lungi/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #vladgeorgiandimavicecampion #gheorgheciuleiantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Octavia Iacob Brosser, Veteran al Rapidului – Un Om deosebit!

Octavia Iacob Brosser, antrenoarea coordonatoare a secției de atletsim a Rapidului, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Cu o carieră...

Read More...

Antrenamente personalizate: valorificarea diversității pentru un progres constant

Antrenamentele personalizate reprezintă o modalitate eficientă de a valorifica diversitatea individuală a fiecărui sportiv, contribuind astfel la un progres...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro