Jocurile Europene ale Copiilor găzduite de Brno, al doilea oraș ca mărime din Cehia, adună peste 2.200 de sportivi din 21 de țări.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Într-un articol analitic, vom analiza performanțele atleților Clubului Rapid în cadrul unei competiții de atletism. Printre acești sportivi se numără și 28 de tineri atleți, care au reușit să se evidențieze în diverse probe.

În prima zi a competiției, Șerban Alexandru a obținut medalia de bronz la săritura în înălțime, reușind să stabilească și un nou record personal, sărind peste 1.61 m. Performanța sa a fost remarcabilă, iar prezența sa în finală a fost considerată un succes în sine. Antrenorul coordonator al departamentului de atletism, Octavia Gena Brosser, a subliniat că această competiție a fost o experiență extraordinară pentru copii, care au avut ocazia să participe la un eveniment important și bine organizat.

De asemenea, și alți sportivi ai Clubului Rapid s-au remarcat în diverse probe. Lazăr Toma a participat la 60 m plat și săritura în lungime, obținând locul al patrulea și respectiv locul al cincilea. Tudor Robert a reușit să obțină medalia de argint la proba de 60 m pentru categoria U12. Andreea Crăciun s-a clasat pe locul al cincilea la săritura în lungime, iar Alexandru Șerban pe locul al șaselea în aceeași probă.

Performanțele obținute de acești tineri atleți sunt demne de laudă și demonstrează efortul și dedicarea lor în antrenamente. Clubul Rapid poate fi mândru de reprezentanții săi, iar aceste rezultate îi încurajează să continue să se dezvolte în acest domeniu. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor implicați în pregătirea și susținerea acestor atleți talentați!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Printre aceștia se află și 28 de mici atleți ai Rapidului, care sunt însoțiți de Octavia Gena Brosser – antrenorul coordonator al departamentului de atletism al clubului nostru.

În prima zi, Șerban Alexandru a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime, unde în finală, pe lângă locul trei a reușit să stabilească și un nou record personal, 1.61 m!

„Simpla prezență în finală poate fi socotită un succes. Noi am reușit un loc III la săritura în înălțime băieți U14. Șerban Alexandru ne-a făcut această bucurie, dar am avut și alți finaliști: Lazăr Toma – 60 mp, săritura în lungime și 150 mp; Tudor Robert – 60 mp; Crăciun Andreea – săritura în lungime; Antonie Maria și Dracea Teia – săritura în înălțime; Dalkilik Yasemin – 300 mp; Efta David – 60 mp și 300 mp; Șerban Alexandru – 60mp și săritura în lungime + medalia de la înălțime! Pentru copii este o experiență extraordinară să fie parte a unui eveniment atât de important, atât de bine organizat. Un concurs deosebit, o experiență minunată!”, a spus Octavia Gena Brosser.

Astăzi, Robert Tudor a reușit să cucerească a doua medalie pentru Clubul Rapid – argint la 60 mp U12!
Andreea Crăciun s-a clasat pe locul V, Toma Lazar pe locul IV și Alexandru Șerban pe locul VI la săritura în lungime.

Felicitări!

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro