Interruperi programate in alimentarea cu apa – aprilie 2019

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Începând cu data de 15 aprilie, între orele 8-19, vor avea loc lucrări de conectare a conductelor la intersecția străzii Mureș cu Calea Martirilor, în cadrul proiectului CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2. Pe durata acestor lucrări, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mureș – între Azuga și Jose Silva -, Ion Monoran, Jose Silva, Calea Martirilor – între Martir Dumitru Juganaru și Gavril Musicescu – și în zona Braytim.

În momentul reluării alimentării cu apă în regim normal, există posibilitatea ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. De asemenea, se îndeamnă consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

În ziua de 16 aprilie, între orele 8-19, se va executa o nouă conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului, în cadrul aceluiași proiect CL13. Pe durata acestor lucrări, presiunea apei va fi scăzută în zonele Steaua, Calea Sagului și în Chisoda.

De asemenea, miercuri, 17 aprilie, între orele 9-17, se va întrerupe furnizarea apei în Petrovaselo pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare. Aceste lucrări sunt menite să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitatea de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție desfășurată de Aquatim.

În momentul reluării alimentării cu apă în regim normal, există posibilitatea ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. De asemenea, se îndeamnă consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Luni, 15 aprilie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Mures cu Calea Martirilor Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Mures – intre Azuga si Jose Silva -, Ion Monoran, Jose Silva, Calea Martirilor – intre Martir Dumitru Juganaru si Gavril Musicescu – si in zona Braytim.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Marti, 16 aprilie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Gavril Musicescu si Cercului. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor presiunea va fi scazuta in zonele Steaua, Calea Sagului si in Chisoda.

Miercuri, 17 aprilie, intre orele 9-17 se va intrerupe furnizarea apei in Petrovaselo pentru lucrari de spalare a rezervorului de inmagazinare.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro