Inspectorul șef al IPJ Vaslui surprins în misiune, oprind șoferii indisciplinați

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Comisarul șef Pelin, pe șosele, cu radarul-FOTO

Inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, Dan Pelin, a fost surprins duminică după-amiază în misiune, oprind un șofer care conducea cu o viteză excesivă de 139 de km/h. Deși era liber, Pelin a ales să oprească în trafic șoferii indisciplinați, lucru total neobișnuit pentru un inspector șef.

Întrebat de jurnaliști de ce nu se află acasă, inspectorul șef a declarat că de fiecare dată când își termină activitățile, iese pe teren să își ajute colegii. Acest comportament demonstrează dedicarea și implicarea lui Pelin în asigurarea siguranței rutiere și menținerea ordinii în județul Vaslui.

Este demn de apreciat faptul că un inspector șef, care de obicei are atribuții administrative și de coordonare, să își asume și să se implice direct în acțiuni de teren. Această abordare atipică arată că Pelin este un polițist pasionat de munca sa și că își dorește să fie alături de colegii săi în orice moment.

De asemenea, este important de menționat că acest incident ne aduce aminte de necesitatea respectării regulilor de circulație și de responsabilitatea fiecărui șofer. Viteza excesivă este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, iar acțiunile inspectorului Pelin ar trebui să servească ca un avertisment pentru toți participanții la trafic.

Într-o societate în care mulți lideri și funcționari publici sunt criticați pentru comportamentul lor nepotrivit sau indiferența față de problemele cetățenilor, gestul inspectorului șef al IPJ Vaslui este cu siguranță un exemplu de implicare și devotament în slujba comunității.

În concluzie, inspectorul șef Dan Pelin merită laude pentru acțiunile sale neobișnuite și pentru dedicarea sa în asigurarea siguranței și ordinii publice în județul Vaslui. Sperăm că acest exemplu va inspira și alți polițiști să se implice activ în îndeplinirea atribuțiilor lor și să ofere sprijin colegilor lor de pe teren. Respectarea regulilor de circulație și responsabilitatea fiecărui șofer rămân elemente cheie în prevenirea accidentelor rutiere și în menținerea siguranței pe drumurile publice.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Duminică după amiază l-am surprins pe DE 581 pe șeful IPJ Vaslui, in misiune! Tocmai ce prinsese un șofer care conducea cu 139 de km/h. Deși era liber, Dan Pelin oprea în trafic șoferii indisciplinați. Total neobișnuit pentru un inspector șef! Întrebat de ce nu e acasă, inspectorul șef al IPJ a spus că de fiecare dată când își termină activitățile, iese pe teren sa își ajute colegii. Indiferent ce zi din săptămână este! Știe că este un polițist atipic, dar îi place ceea ce face.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro