Identificarea unui bărbat bănuit de agresiune și hărțuire a unui cuplu de pensionari în Oradea

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Un bărbat care a agresat și hărțuit un cuplu de pensionari în mijlocul zilei, căutat de polițiști! Dacă îl recunoașteți sunați la 112

Polițiștii din Bihor cer sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui bărbat bănuit că a agresat și hărțuit un cuplu de pensionari în plină zi. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea a autorizat publicarea fotografiei bărbatului pentru a solicita sprijinul cetățenilor în identificarea acestuia.

Conform informațiilor, incidentul a avut loc pe data de 27 martie 2022, în jurul orei 14:00, în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea. În urma unei altercații spontane, bărbatul bănuit ar fi lovit cu pumnul în spate un bărbat în vârstă de 71 de ani și ar fi strâns-o de umăr pe soția acestuia, în vârstă de 69 de ani. Din fericire, cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma agresiunii.

De asemenea, bărbatul este suspectat că i-a urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Șirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceștia au urcat într-un taxi și au părăsit zona. Agresiunea a fost raportată la poliție la data de 15 mai 2022.

Cetățenii care dețin informații despre identitatea bărbatului din fotografie sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Colaborarea cu autoritățile este esențială pentru identificarea și prinderea acestuia, astfel încât să fie adus în fața justiției.

Este important să fim solidari și să ne implicăm în astfel de situații, oferind informații care pot contribui la rezolvarea cazurilor de agresiune și hărțuire. Prin colaborarea cu poliția, putem contribui la asigurarea unei comunități mai sigure și mai pașnice pentru toți cetățenii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Polițiștii cer ajutor cetățenilor pentru identificarea unui bărbat bănuit că a agresat și hățuit un cuplu de pensionari, în miezul zilei.

În urma dispoziției procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor este autorizat să dea publicității fotografia unei persoane, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și hărțuire, pentru a solicita sprijinul cetățenilor în identificarea acesteia”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

Bărbatul din imagine este bănuit că, la data de 27 martie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea, în urma unei altercații spontane, l-ar fi lovit cu pumnul, la nivelul spatelui, pe un bărbat de 71 de ani, din Oradea, iar pe soția acestuia, o orădeancă de 69 de ani, ar fi strâns-o de umăr, fără ca aceștia să necesite zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii.

Totodată, bărbatul este bănuit că, i-ar fi urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Șirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceștia au urcat într-un taxi, părăsind zona. Fapta a fost reclamată la 15 mai 2022.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la identificarea bărbatului din imagine, sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro