Festivitatea de premiere la Campionatelor Naționale de Șah Rapid și Blitz pe Echipe 2023: CSU ASE București a cucerit aurul în toate categoriile

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La finalul Campionatelor Naționale de Șah Rapid și Blitz pe Echipe 2023, CSU ASE București a obținut performanțe remarcabile, reușind să câștige aurul în toate categoriile, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină, atât în șahul rapid, cât și în blitz.

Podiumul final a reflectat suprematia echipei CSU ASE București, care s-a clasat pe primul loc în toate categoriile de competiție. În șahul rapid, echipa a obținut locul întâi, urmată de CS UV Timișoara pe locul doi și de CSM Unirea Alba Iulia I pe locul trei. În competiția feminină, CSU ASE București a ocupat din nou primul loc, urmată de ACS Arnia Chess IT pe locul doi și de CSM București pe locul trei.

În ceea ce privește competiția de blitz, rezultatele au fost similare. Echipa CSU ASE București a obținut locul întâi în competiția masculină, fiind urmată de CS Dinamo pe locul doi și de CS UV Timișoara pe locul trei. În competiția feminină de blitz, CSU ASE București a ocupat din nou primul loc, urmată de CSM București pe locul doi și de ACS Arnia Chess IT pe locul trei.

Aceste rezultate impresionante demonstrează talentul și competența jucătorilor din cadrul echipei CSU ASE București, care au reușit să se impună în fața unor adversari puternici. Echipa și-a demonstrat calitățile în ambele categorii de competiție și în ambele variante de joc, șah rapid și blitz.

Felicitări echipei CSU ASE București pentru performanța remarcabilă și pentru faptul că au reușit să cucerească aurul în toate categoriile de competiție. Aceste rezultate sunt o dovadă a muncii lor asidue și a pregătirii intense. Cu siguranță, acești jucători talentați vor continua să aducă onoruri echipei și vor reprezenta cu mândrie România în competițiile internaționale de șah.

Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Iată cum s-a văzut festivitatea de premiere la finalul Campionatelor Naționale de Șah Rapid și Blitz pe Echipe 2023. CSU ASE București au cucerit aurul la toate categoriile (open și feminin), șah rapid și blitz. La final, podiumul a arătat așa: … ȘAH RAPID OPEN: CSU ASE București CS UV Timișoara CSM Unirea Alba Iulia I FEMININ: CSU ASE București ACS Arnia Chess IT CSM București BLITZ: OPEN: CSU ASE București CS Dinamo CS UV Timișoara FEMININ: CSU ASE București CSM București ACS Arnia Chess IT Felicitări tuturor! Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro