Evenimentul „Șah InforMall” la DN1 Value Centre – Peste 100 de copii au participat!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Aproape 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani au participat astăzi la prima ediție a turneului „Șah InforMall”. Evenimentul a fost organizat de Educație prin Șah și a avut loc la DN1 Value Centre, unde micuții șahiști s-au întrecut într-o competiție plină de emoție și concentrare.

Inițiativa a avut ca scop promovarea jocului de șah în rândul copiilor, recunoscut pentru beneficiile sale asupra dezvoltării cognitive și a abilităților de gândire strategică. Participarea numeroasă a copiilor la acest turneu este o dovadă a interesului crescut pentru acest sport intelectual și a dorinței de a învăța și de a se dezvolta prin intermediul jocului de șah.

Mulțumirile organizatorilor merg către partenerii evenimentului, Hidroelectrica, MOBEXPERT și Banca Transilvania, care au susținut programul național „Educație prin Șah”. Implicarea acestor companii în promovarea jocului de șah în rândul copiilor demonstrează importanța acordată educației și dezvoltării cognitive a celor mici.

„Șah InforMall” a reprezentat nu doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate pentru copii de a-și dezvolta abilitățile de concentrare, strategie și luare de decizii. Prin intermediul acestui turneu, micuții participanți au avut șansa de a învăța și de a se distra în același timp, sub îndrumarea profesioniștilor din domeniu.
Sursa: Federația Română de Șah.

Aproape 100 de copii au participat astăzi la prima ediție „Șah InforMall”, un turneu marca Educație prin șah pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, găzduit de DN1 Value Centre. Felicitări, copii! Mulțumim partenerilor Hidroelectrica, MOBEXPERT și Banca Transilvania pentru susținerea programului național „Educație prin Șah”.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistii castiga medaliile de bronz in Giulesti

Echipa de volei masculin Rapid a reușit să obțină medaliile de bronz în cadrul competiției, după o serie de...

Read More...
The Marshall Star for May 1, 2024

Evolutia centrului de la NASA Marshall Space Flight

NASA’s Marshall Space Flight Center se pregătește pentru următorul pas important în evoluția campusului său principal. Prin intermediul unei...

Read More...
Părintele Zaharia despre Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră. Două alimente sunt total interzise

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare

În Joia Mare, cunoscută și ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră, creștinii prăznuiesc patru aspecte importante din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro