Europol anunță competiția foto Capture23, cu accent pe putere.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Concentrează-te pe forță: Europol lansează competiția foto Capture23

Europol lansează competiția foto Capture23, cu accent pe forța de intervenție

Europol a lansat competiția foto Capture23, cu accent pe forța de intervenție, pentru a evidenția munca și sacrificiile ofițerilor de poliție din întreaga Europă. Competiția își propune să atragă atenția asupra forței și a determinării necesare pentru a asigura siguranța și securitatea cetățenilor.

În contextul pandemiei COVID-19, forțele de intervenție au fost nevoite să se adapteze rapid la noile cerințe și la situațiile de urgență, iar competiția Capture23 dorește să evidențieze modul în care aceștia și-au continuat activitatea într-un mediu dificil și periculos.

Participanții trebuie să trimită fotografii care ilustrează munca forțelor de intervenție, concentrându-se pe momente cheie sau situații care evidențiază determinarea și curajul acestora. Fotografiile pot fi trimise până pe 23 octombrie 2020 și vor fi evaluate de un juriu de experți. Câștigătorii vor fi anunțați în luna noiembrie.

Competiția Capture23 este deschisă tuturor, inclusiv ofițerilor de poliție și fotografilor amatori sau profesioniști. Scopul este de a evidenția munca extraordinară pe care o fac forțele de intervenție în Europa și de a le oferi o recunoaștere binemeritată.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro