EIF și UniCredit au semnat acorduri pentru a aloca 1 miliard de euro către afacerile mici din șapte țări din Europa Centrală și de Est.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Comisia Europeană a anunțat că a semnat două acorduri cu fondul de investiții european, InvestEU și UniCredit, pentru a direcționa un miliard de euro către afacerile din România. Aceasta face parte dintr-un efort mai larg de a sprijini economia românească și de a ajuta la crearea de locuri de muncă în țară.

Aceste acorduri vor fi valabile până în 2027 și vor permite InvestEU și UniCredit să ofere finanțare pentru investiții în întreprinderi mici și mijlocii din România. Fondurile vor fi utilizate pentru a sprijini inovația, dezvoltarea tehnologică și pentru a îmbunătăți accesul la finanțare pentru întreprinderi.

InvestEU este un program european de investiții care are ca scop sprijinirea investițiilor în domenii precum infrastructura, cercetarea și inovarea și încurajarea creșterii economice. UniCredit este, de asemenea, un important furnizor de servicii financiare în Europa și va juca un rol important în furnizarea de finanțare pentru investiții în România.

Acest acord este un semn pozitiv pentru economia românească, care a fost afectată de pandemia COVID-19 și de alte probleme economice în ultimii ani. Cu aceste fonduri, întreprinderile mici și mijlocii din România vor fi capabile să obțină finanțarea necesară pentru a-și dezvolta afacerile și a crea noi locuri de muncă.

De asemenea, această inițiativă ar putea ajuta la îmbunătățirea competitivității economice a României la nivel european și la atragerea de noi investiții în țară. Investițiile în afaceri și inovație sunt esențiale pentru a sprijini creșterea economică pe termen lung, iar aceste acorduri cu InvestEU și UniCredit reprezintă un pas important în această direcție.

În concluzie, aceste acorduri sunt o veste bună pentru economia românească și pentru întreprinderile mici și mijlocii din țară. Cu aceste fonduri, acestea vor fi capabile să obțină finanțarea necesară pentru a-și dezvolta afacerile și a crea noi locuri de muncă, iar acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea competitivității economice a României și la atragerea de noi investiții în țară.

Sursa initiala si foto: romania.representation.ec.europa.eu/news/investeu-eif-si-unicredit-semneaza-acorduri-pentru-directionarea-1-miliard-de-euro-catre-afacerile-2023-05-10_ro” rel=”nofollow”>Link sursa
Un articol scris de Chat GPT AI
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro