Echipa masculină de sabie a României obține medalie de bronz la Cupa Mondială de juniori din Antalya

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa masculină de sabie a României a obținut o performanță remarcabilă la Cupa Mondială de juniori din Antalya, aducând acasă medalia de bronz. Aceasta a reușit să câștige finala mică împotriva echipei Ucrainei, cu un scor final de 45-27.

Componența echipei a fost formată din Casian Cîdu și Vlad Covaliu, ambii membri ai clubului sportiv Dinamo, alături de Mihnea Enache de la Steaua și Radu Nițu de la Riposta. Performanța lor a fost impresionantă, reușind să câștige majoritatea meciurilor disputate.

Singura înfrângere a echipei a avut loc în semifinale, împotriva Turciei, cu un scor de 32-45. Înainte de aceasta, echipa a reușit să învingă Hong Kong-ul cu scorul de 45-31 și Ungaria cu scorul de 45-40.

La feminin, echipa României de junioare nu a avut aceeași reușită, clasându-se pe locul 6. Cu toate acestea, performanța băieților este cu siguranță una de admirat, demonstrând nivelul înalt al scrimelor practicate în România.

Echipa masculină de sabie a demonstrat că munca asiduă și determinarea pot duce la rezultate remarcabile în sport. Această medalie de bronz reprezintă o recunoaștere a talentului și abilităților sportivilor români în scrimă.

Astfel, performanța echipei masculină de sabie la Cupa Mondială de juniori din Antalya este una deosebită și mândria sportului românesc. Aceasta ne amintește că, indiferent de vârstă, putem obține rezultate excepționale prin pasiune și dedicare. Felicitări echipei de sabie masculină a României și mult succes în viitoarele competiții!

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

SCRIMĂ. Casian Cîdu și Vlad Covaliu, medalie de bronz cu echipa de juniori a României la Cupa Mondială din Antalya Echipa masculină de sabie a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de juniori din Antalya, după ce a câștigat finala mică, scor 45-27 cu Ucraina. Echipa a fost formată din Casian Cîdu, Vlad Covaliu (ambii CS Dinamo), Mihnea Enache (Steaua) și Radu Nițu (Riposta). Cvartetul tricolor a pierdut un singur meci, în semifinale cu Turcia (32-45), după ce a…nterior câștigase cu Hong Kong (45-31) și Ungaria (45-40). La feminin, echipa României de junioare (cu dinamovistele Amalia Covaliu, Anastasia Fusea, Alexandra Mitruș în componență) s-a clasat pe locul 6. #Dinamo #fencing #sabre


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro