Echipa masculină de sabie a României obține medalie de bronz la Cupa Mondială de juniori din Antalya

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa masculină de sabie a României a obținut o performanță remarcabilă la Cupa Mondială de juniori din Antalya, aducând acasă medalia de bronz. Aceasta a reușit să câștige finala mică împotriva echipei Ucrainei, cu un scor final de 45-27.

Componența echipei a fost formată din Casian Cîdu și Vlad Covaliu, ambii membri ai clubului sportiv Dinamo, alături de Mihnea Enache de la Steaua și Radu Nițu de la Riposta. Performanța lor a fost impresionantă, reușind să câștige majoritatea meciurilor disputate.

Singura înfrângere a echipei a avut loc în semifinale, împotriva Turciei, cu un scor de 32-45. Înainte de aceasta, echipa a reușit să învingă Hong Kong-ul cu scorul de 45-31 și Ungaria cu scorul de 45-40.

La feminin, echipa României de junioare nu a avut aceeași reușită, clasându-se pe locul 6. Cu toate acestea, performanța băieților este cu siguranță una de admirat, demonstrând nivelul înalt al scrimelor practicate în România.

Echipa masculină de sabie a demonstrat că munca asiduă și determinarea pot duce la rezultate remarcabile în sport. Această medalie de bronz reprezintă o recunoaștere a talentului și abilităților sportivilor români în scrimă.

Astfel, performanța echipei masculină de sabie la Cupa Mondială de juniori din Antalya este una deosebită și mândria sportului românesc. Aceasta ne amintește că, indiferent de vârstă, putem obține rezultate excepționale prin pasiune și dedicare. Felicitări echipei de sabie masculină a României și mult succes în viitoarele competiții!

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

SCRIMĂ. Casian Cîdu și Vlad Covaliu, medalie de bronz cu echipa de juniori a României la Cupa Mondială din Antalya Echipa masculină de sabie a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de juniori din Antalya, după ce a câștigat finala mică, scor 45-27 cu Ucraina. Echipa a fost formată din Casian Cîdu, Vlad Covaliu (ambii CS Dinamo), Mihnea Enache (Steaua) și Radu Nițu (Riposta). Cvartetul tricolor a pierdut un singur meci, în semifinale cu Turcia (32-45), după ce a…nterior câștigase cu Hong Kong (45-31) și Ungaria (45-40). La feminin, echipa României de junioare (cu dinamovistele Amalia Covaliu, Anastasia Fusea, Alexandra Mitruș în componență) s-a clasat pe locul 6. #Dinamo #fencing #sabre


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro