“Deschiderea clinicii stomatologice C My Dent Smile din Grindu, Tulcea, prin programul Start Up Nation Romania 2022”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
fbpx

În urma programului de finanțare “Start Up Nation romania 2022″, a fost deschisă cu succes în Grindu, Tulcea, clinica stomatologică C My Dent Smile. Această nouă unitate medicală este rezultatul pasiunii pentru medicina dentară și a dorinței de a oferi servicii de înaltă calitate locuitorilor din Grindu și împrejurimi. La C My Dent Smile, pacienții beneficiază de o gamă completă de servicii stomatologice, de la consultații și igienizare până la tratamente complexe, toate fiind realizate de o echipă de specialiști cu experiență în domeniu. Un aspect remarcabil al clinicii este angajamentul față de calitatea serviciilor și personalizarea tratamentelor în funcție de nevoile și preferințele fiecărui pacient. Utilizând echipamente medicale de ultimă generație și tehnologii avansate, clinica se asigură că oferă servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, pacienții sunt primiți într-un ambient prietenos și confortabil, special conceput pentru a reduce stresul asociat vizitelor la dentist. Pentru programări și informații suplimentare, pacienții pot contacta clinica la numărul de telefon 0754.671.301 sau pot face o vizită la adresa str. Principală, nr. 50, în comuna Grindu, jud. Tulcea.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Comunicat de presă

Clinica „C My Dent Smile” din Grindu, Tulcea, deschisă cu succes prin programul Start Up Nation Romania 2022

Grindu, Tulcea – 02.10.2023

Prin oportunitatea de finanțare oferită de programul de finanțare „Start Up Nation Romania 2022”, a luat naștere o nouă și modernă clinică stomatologică în Grindu, Tulcea: C My Dent Smile. Noua clinică stomatologică este rezultatul pasiunii pentru medicină dentară și a dorinței de a oferi servicii stomatologice de înaltă calitate locuitorilor din Grindu și împrejurimi.

La clinica C My Dent Smile pacienții beneficiază de servicii stomatologice complete, de la consultațiii și igienizare la tratamente complexe, toate sub supravegherea unei echipe de specialiști cu experiență în domeniu.

Un aspect notabil al acestei clinici este angajamentul față de calitatea serviciilor și furnizarea de tratamente personalizate pentru fiecare pacient.

Suntem aici pentru a crea zâmbete frumoase și sănătoase. Fiecare pacient este unic, așa că tratamentele noastre sunt adaptate nevoilor și preferințelor individuale”, a declarat Dr. Camelia Cristina Rotaru, fondatorul clinicii.

Clinica C My Dent Smile dispune de echipamente medicale de ultimă generație și urmărește cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei pentru a asigura servicii de calitate superioară. De asemenea, pacienții se bucură de un ambient prietenos și confortabil, conceput pentru a reduce stresul asociat vizitelor la dentist.

Pentru programări și mai multe informații, vă invităm să contactați clinica la numărul de telefon 0754.671.301 sau să ne faceți o vizită în comuna Grindu, Jud. Tulcea, str. Principală, nr. 50.

Clinica C My Dent Smile a fost finanțată printr-un grant accesat în cadrul programului Start Up Nation România 2022.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro