Depunerea documentelor pentru obținerea legitimatiilor gratuite la concertele și recitalurile Filarmonicii Banatul Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Acces gratuit la concertele Filarmonicii Banatul! Vezi aici până când poţi solicita o astfel de legitimaţie

Filarmonica Banatul Timișoara a anunțat că a început procesul de eliberare a legitimațiilor ce permit accesul gratuit la concertele și recitalurile din Stagiunea 2023-2024. Persoanele interesate pot să îşi depună documentele până pe data de 13 octombrie 2023. Această oportunitate este valabilă și pentru posesorii legitimațiilor emise în stagiunile anterioare, aceștia putând să le mai utilizeze până în data de 31 octombrie 2023.

Pentru a obține detalii despre documentele necesare și procedura de solicitare, cei interesați pot contacta secretariatul instituției de pe Bd. C. D. Loga nr. 2 sau pot utiliza următoarele numere de telefon: 0256 492 521 sau 0256 495 012. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute prin email, la adresa: office@filarmonicabanatul.ro.

Această inițiativă oferă iubitorilor muzicii din Timișoara șansa de a se bucura de evenimentele viitoare organizate de Filarmonica Banatul în noul sezon cultural 2023-2024 și de a beneficia de acces gratuit. Este o oportunitate excelentă pentru cei pasionați de muzică să își extindă orizonturile culturale și să se bucure de momente deosebite în compania unor artiști talentați.

Filarmonica Banatul Timișoara este una dintre cele mai prestigioase instituții culturale din oraș și oferă un program diversificat, care cuprinde concerte de muzică clasică, recitaluri, concerte tematice și multe alte evenimente deosebite. Participarea la aceste evenimente poate fi o experiență memorabilă și poate aduce bucurie și împlinire celor care iubesc muzica.

Astfel, prin eliberarea legitimațiilor ce permit accesul gratuit la concertele și recitalurile din Stagiunea 2023-2024, Filarmonica Banatul își propune să încurajeze participarea activă a publicului și să ofere oportunitatea de a descoperi și aprecia frumusețea muzicii clasice. Este un gest de generozitate și deschidere către comunitatea timișoreană, care poate contribui la dezvoltarea și promovarea culturii în regiune.

Astfel, cei care doresc să beneficieze de această oportunitate sunt încurajați să se informeze și să depună documentele necesare până pe 13 octombrie 2023. Este o șansă unică de a se bucura de momente deosebite în compania unor artiști talentați și de a trăi experiențe culturale autentice.

Sursa: www.sursadevest.ro

Filarmonica Banatul Timișoara anunță că persoanele interesate să obțină legitimații ce le permit accesul gratuit la concertele și recitalurile din Stagiunea 2023-2024 pot să îşi depună documentele.

Termenul până la care pot face asta este 13 octombrie 2023.

De asemenea, posesorii legitimațiilor emise în stagiunile anterioare le mai pot utiliza până în data de 31 octombrie 2023.

Pentru a obține detalii despre documentele necesare și procedura de solicitare, cei interesați pot contacta secretariatul instituției de pe Bd. C. D. Loga nr. 2 sau folosi următoarele numere de telefon: 0256 492 521 sau 0256 495 012.

De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute prin email, la adresa: office@filarmonicabanatul.ro.

Această oportunitate oferă iubitorilor muzicii din Timișoara șansa de a se bucura de evenimentele viitoare organizate de Filarmonica Banatul în noul sezon cultural 2023-2024 și de a beneficia de acces gratuit.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro