Declararea unei catastrofe majore pentru Tribul Burns Paiute și acordarea de asistență federală pentru zonele afectate de furtuni și alunecări de teren în iunie 2023

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
President Joseph R. Biden, Jr. Approves Disaster Declaration for the Burns Paiute Tribe

Într-un comunicat de presă emis astăzi, Președintele Joseph R. Biden, Jr. a declarat că există o mare dezastre pentru Tribul Burns Paiute și a ordonat ajutor federal pentru a suplimenta eforturile Națiunii tribale în zonele afectate de o furtună severă, inundații, alunecări de teren și viituri din 11 iunie până în 12 iunie 2023.

Fondurile federale sunt disponibile pentru Tribul Burns Paiute și anumite organizații non-profit private pe o bază de costuri partajate pentru lucrările de urgență și repararea sau înlocuirea facilităților deteriorate de furtuna severă, inundații, alunecări de teren și viituri.

Fondurile federale sunt, de asemenea, disponibile pe o bază de costuri partajate pentru măsuri de reducere a riscurilor pentru Tribul Burns Paiute.

Dl. Toney L. Raines de la Agenția Federală pentru Situații de Urgență (FEMA) a fost desemnat să coordoneze operațiunile de recuperare federală în zonele afectate.

Eventuale alte desemnări pot fi făcute la o dată ulterioară, dacă sunt solicitate de Națiunea Tribală și justificate de rezultatele ulterioare ale evaluărilor de daune.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII, MEDIA AR TREBUI SĂ CONTACTEZE BIR Sursa: www.whitehouse.gov.

Today, President Joseph R. Biden, Jr. declared that a major disaster exists for the Burns Paiute Tribe and ordered Federal aid to supplement the Tribal Nation’s efforts in the areas affected by a severe storm, flooding, landslides, and mudslides from June 11 to June 12, 2023.

Federal funding is available to the Burns Paiute Tribe and certain private nonprofit organizations on a cost-sharing basis for emergency work and the repair or replacement of facilities damaged by the severe storm, flooding, landslides, and mudslides.

Federal funding is also available on a cost-sharing basis for hazard mitigation measures for the Burns Paiute Tribe.

Mr. Toney L. Raines of the Federal Emergency Management Agency (FEMA) has been appointed to coordinate Federal recovery operations in the affected areas. 

Additional designations may be made at a later date if requested by the Tribal Nation and warranted by the results of further damage assessments.

FOR FURTHER INFORMATION MEDIA SHOULD CONTACT THE FEMA NEWS DESK AT (202) 646-3272 OR FEMA-NEWS-DESK@FEMA.DHS.GOV.

###


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro