Dealer la cazinou – Tot ce trebuie să știi în 2023

BY: stiridinromania.ro In Articole, Lifestyle
bani online

Odată cu popularitatea cazinourilor în ultimul timp, au început să apară tot mai multe oportunități de carieră în calitate de dealer la jocurile din oferta cazinourilor. Multă lume se mulțumește doar să joace jocurile cu scopul de a face bani online de acasă, dar pentru cei interesați de oportunitatea unei cariere în domeniu, site-urile de job-uri sunt pline de oferte interesante care vizează meseria de dealer la cazinou.

Să devii dealer la cazinou poate fi o carieră interesantă pentru cei cărora le place mediul cazinourilor iar evoluția industriei jocurilor de noroc face ca aceste oportunități să fie foarte atractive. Dacă aveți o înclinație spre a vorbi cu oamenii și spre socializare, și sunteți destul de îndemânatici încât să amestecați pachetele de cărți rapid sau să împărțiți jetoanele la mesele de joc, citiți în continuare.

Vom examina ce este necesar pentru a lucra ca dealer de cazino și vom încerca să acoperim întrebările cele mai frecvente pe care le-ați putea avea dacă vă gândiți să apucați acest drum în carieră.

Deci, ce este un dealer în primul rând

Numit și crupier, această persoană gestionează jocurile de masă din cazinourile fizice sau online. Simplu, nu? Ei bine nu este doar despre asta.

Un dealer trebuie să cunoască foarte bine jocurile populare cum ar fi blackjack, poker, ruletă, zaruri și baccarat, și să fie capabil să explice clar și concis regulile fiecărui joc către jucători, în special către cei începători. Acesta trebuie să interacționeze cu jucătorii natural și să mențină reputația cazinoului la un nivel înalt. Pe scurt trebuie să știe cum să se comporte cu diferitele tipologii de oameni care intră pe ușa cazinoului. 

Fiecare cazinou are regulile sale, iar dealerul este responsabil cu gestionarea bunului mers a unui joc din cazinou, conform regulilor. Acesta trebuie să fie foarte atent la detalii și să dețină niște abilități naturale cu privire la matematică. La finalul zilei o mulțime de bani vor schimba mâini în fața sa, deci acesta trebuie să poată ține pasul cu pariurile, câștigurile și pierderile jucătorilor.

Cum ar arăta o zi din viața unui dealer la cazinou

Dealerii care lucrează pentru cazinouri se ocupă în majoritatea timpului de gestionarea jocurile de masă. Aceștia sunt specializați în distribuirea cărților la jocuri și în general se specializează pe unul sau două jocuri, deși nimeni nu spune că nu poți învăța să fii dealer la mai multe tipuri de jocuri de noroc. Majoritatea dealerilor de cazino își încep cariera la blackjack și ruletă iar dacă au succes merg mai departe spre jocuri mai complicate, cum ar fi poker sau baccarat. Acestă meserie implică să fii concentrat și să nu-ți pierzi atenția după perioade lungi de timp. Dealerii din cazinouri care lucrează pe timpul nopții iau pauze dese pentru a se păstra ageri și atenți la mesele de joc.

Responsabilitățile sunt multe. De exemplu, dealerii de blackjack trebuie să amestece până la 6 pachete de cărți. Aceștia pot amesteca cărțile cu mână sau folosind o mașină de amestecat, apoi aceștia intră în joc, împart cărți și primesc pariurile jucătorilor. De asemenea, aceștia schimbă bani pentru jetoane, livrează plățile câștigătorilor și dacă se pricep și oferă o experiență plăcută jucătorilor primesc bacșișuri pentru munca lor.

Atunci când lucrează cu jucători neexperimentați, dealerii trebuie să explice regulile de joc și, în același timp, să se străduiască să mențină ritmul jocului pentru a nu-i pierde pe cei cu experiență. În plus, ei observă masa, jucătorii și echipamentul pentru a detecta potențiali trișori – căutând cărți îndoite, zaruri modificate sau semne că se numără cărțile. Atunci când un dealer observă semne de înșelăciune, acesta îl va transmite informația mai departe cu privire la suspiciunile sale și va obține o monitorizare mai serioasă a mesei de către o altă persoană. Dar dealerii din cazinouri trebuie de asemenea să poată rezista diferitelor conflicte care pot apărea din partea jucătorilor nemulțumiți. Cu toții știm că atunci când sunt bani în joc, spiritele se pot încinge repede.

Formarea ca dealer la cazinou

Deși nu ai nevoie de o diplomă de facultate pentru a fi dealer la cazinou, există programe de formare prin care persoanele pot deveni dealeri acreditați și licențiați pentru jocurile de noroc. Multe cazinouri oferă cursuri de formare pentru a-și pregătii dealerii iar acest lucru este șansa perfectă pentru oricine vrea să intre în industrie. Trebuie să cercetați pe cont propriu ofertele cazinourilor cu privire la job-urile de croupier și să alegeți varianta care vă convine cel mai mult. Poți afla informații esențiale despre cultura cazinoului și a mediului de lucru și apoi să decideți dacă sunteți de acord și credeți că veți avea parte de o experiență de muncă plăcută.

După ce ați finalizat formarea la locul de muncă în timpul programului menționat mai sus, următorul pas este să dobândiți mai multă experiență. Există și programe special concepute pentru acest lucru. Unele cazinouri oferă posibilitatea de a câștiga experiență prin diferite programe menite să le ofere viitorilor dealeri de cazinou experiența de care au nevoie în cazul în care sunt la început de drum.

Odată ce aveți suficientă experiență și ați finalizat un program de formare a dealerilor de cazinou, puteți aplica pentru locuri de muncă ca dealer de cazinou. Site-uri ca eJobs reprezintă locul perfect din care puteți începe să căutați diferitele oferte. Procesul de aplicare pentru această poziție implică un interviu cu un manager de cazinou dar în același timp puteți trece printr-un proces ca o audiție, unde puteți fi rugat să demonstrați abilitățile de gestionare a unui joc la alegere în timp ce sunteți sub supravegherea unui manager.

Ce trebuie să știi despre abilitățile tale

În calitate de dealer la jocurile de noroc va trebui să comunicați zilnic cu oameni. Nu numai că trebuie să fii capabil să explici toate regulile specifice într-un mod clar și concis, dar se așteaptă de la tine să fii și prietenos și să-ți tratezi bine jucătorii. Cât timp sunt la masa ta, aceștia sunt responsabilitatea ta. Abilitatea de a purta o conversație este o condiție prealabilă pentru această slujbă, chiar și în condiții complicate care te pot distrage, cum ar fi când jucătorii te întreabă despre joc, muzica cântă pe fundal și tu trebuie să gestionezi și jocul la un nivel profesional.

O altă abilitate importantă a dealerului de cazinou este să fii capabil să rămâi calm și liniștit, mai ales în situații stresante. Indiferent cât de inconfortabil ați putea fi, ca dealer de cazinou este vital să vă păstrați calmul și să nu ridicați niciodată vocea.

De asemenea, pe lângă faptul că este important să fii extrovert, va trebui să fii capabil să îți menții jucătorii atenți la joc și să le păstrezi moralul ridicat chiar și atunci când pierd. Cu cât ești mai bun la crearea și menținerea relațiilor bune cu jucătorii, cu atât este mai probabil ca jucătorii să se întoarcă la masa ta și chiar să-ți lase bacșișuri.

Acum că știi tot ce este important pentru a deveni dealer la cazinou sperăm că vei putea lua decizia cu privire la această carieră pe cont propriu. Salariile pot fi chiar frumușele iar cei care se potrivesc ca și caracter cu această meserie de multe ori nici nu consideră că muncesc cu adevărat.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro