Cupa ONE CHALLENGE – Un turneu tare la polo la seniori, cu participarea echipei Barcelona, Steaua și CSM Oradea

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 14-16 octombrie, Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo va găzdui Cupa ONE CHALLENGE la polo, un turneu ce se anunță extrem de interesant pentru iubitorii acestui sport. Echipa invitată de onoare este CN Barcelona, una dintre cele mai puternice echipe de polo din lume, antrenată de fostul jucător dinamovist Andrei Iosep.

Competiția va fi structurată în două categorii, juniori și seniori, și se anunță meciuri foarte disputate. Pe lângă echipa gazdă, Dinamo, vor mai participa Steaua și CSM Oradea, alte două echipe cunoscute în lumea polo-ului românesc.

Programul meciurilor este următorul:

Joi:
Juniori: Dinamo A – Dinamo B (19:00)
Steaua – Barcelona (20:00)
Seniori: Dinamo – Barcelona (21:00)
CSM Oradea – Steaua (22:00)

Vineri:
Juniori: Dinamo B – Barcelona (19:00)
Dinamo A – Steaua (20:00)
Seniori: Barcelona – Steaua (21:00)
Dinamo – CSM Oradea (22:00)

Sâmbătă:
Juniori: Dinamo B – Steaua (9:00)
Dinamo A – Barcelona (10:00)
Seniori: CSM Oradea – Barcelona (11:00)
Dinamo – Steaua (12:00)

Intrarea la meciuri este liberă, astfel că fanii polo-ului vor avea ocazia să vadă în acțiune unele dintre cele mai bune echipe de polo din România și din lume, într-un cadru spectaculos și plin de adrenalină.

Cupa ONE CHALLENGE este un eveniment de referință în domeniul polo-ului, iar organizatorii promit să ofere un spectacol pe măsură. În plus, această competiție reprezintă și o oportunitate pentru tinerii jucători să se afirme și să se dezvolte în acest sport.

Astfel, iubitorii polo-ului sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la acest turneu, să încurajeze echipele și să se bucure de meciurile spectaculoase ce vor avea loc în aceste zile. #Dinamo #waterpolo

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

POLO. Cupa ONE CHALLENGE – Dinamo. Turneu tare la seniori, cu Barcelona, Steaua, CSM Oradea De mâine până sâmbătă, Bazinul Anatolie Grințescu – Dinamo găzduiește Cupa ONE CHALLENGE la polo, invitată de onoare fiind puternica echipă spaniolă CN Barcelona, antrenată de fostul jucător dinamovist Andrei Iosep. Vor fi două competiții, juniori și seniori, cu meciuri ce se anunță tari. La seniori, vor mai participa Steaua și CSWM Oradea. Intrarea este liberă. Program meciuri: Joi Juniori: Dinamo A – Dinamo B (19:00); Steaua – Barcelona (20:00) Seniori: Dinamo – Barcelona (21:00); CSM Oradea – Steaua (22:00) Vineri Juniori: Dinamo B – Barcelona (19:00); Dinamo A – Steaua (20:00) Seniori: Barcelona – Steaua (21:00); Dinamo – CSM Oradea (22:00) Sâmbătă Juniori: Dinamo B – Steaua (9:00); Dinamo A – Barcelona (10:00) Seniori: CSM Oradea – Barcelona (11:00); Dinamo – Steaua (12:00) #Dinamo #waterpolo


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro