Cum se folosesc tichetele de 250 lei si in ce magazine le putem folosi. Sprijin pentru Romania.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
sprijin pentru romania magazineLa 10 iunie a inceput distribuirea primelor carduri din programul Sprijin pentru Romania, pe care sunt încărcate voucherele sociale în valoare de 250 de lei, pe care 2,5 milioane de români le vor primi.

Ulterior, la 20 iunie, a început alimentarea cardurilor, care se face într-un interval de aproximativ 7-10 zile de la momentul în care este primit de beneficiar, transmite guvernul Romaniei.

În perioada iunie 2022 – decembrie 2022 fiecare persoană eligibilă va beneficia de tichete sociale, pe suport electronic (card), pentru produse alimentare și mese calde.

Alocarea tichetelor va fi făcută prin virarea în contul beneficiarului eligibil, la interval de doua luni a, sumei de 250 lei.

Suma maximă alocată beneficiarilor eligibili începând cu 1 iunie 2022 va fi de 1.000 lei.

Beneficiarii care nu vor fi eligibili pentru întreaga durată de desfășurare a programului vor primi – în funcție de perioada de eligibilitate – 750 lei, 500 lei sau 250 lei.

Măsura „Sprijin pentru Romania”, în cadrul căreia se vor aloca tichetele sociale, pe suport electronic, pentru produse alimentare și mese calde se va desfășura în perioada 1 iunie 2022 – 31 decembrie 2022.

Cum pot să fac plăți cu tichetele sociale pentru produse alimentare și mese calde?

1. Identificați (in lista de mai jos sau în lista primită împreună cu cardul dumneavoastră) magazinul / unitatea parteneră care oferă articole pentru produse alimentare și mese calde și accepta tichete sociale;

2. Ajuns la locație, informați comerciantul că doriți să faceți plata cu tichetele sociale pentru produse alimentare și mese calde;

3. Pentru a finaliza tranzacția, apropiați cardul de terminalul POS, pentru plata fără contact sau introduceți cardul în aparatul de validare.

Cardurile expediate neactivate trebuie activate, prin tastarea codul PIN (4 cifre), la prima tranzacție.

Cardul trebuie să rămână în aparatul POS până la eliberarea bonului fiscal.

Autorizarea plaților in suma mai mare de 100 lei necesită, întotdeauna, introducerea codului PIN.

În cazul în care ați uitat codul PIN vă rugăm să utilizați aplicația mobilă pusă la dispoziție de emitentul cardului sau să apelați, imediat, Serviciul Asistență Clienți al emitentului apelați Serviciul Clienți al emitentului cardului dumneavoastră, utilizând numărul de telefon de pe verso-ul cardului.

Produsele eligibile din programul Sprijin pentru Romania pentru achiziționare cu cardul social pentru Produse Alimentare și Mese Calde.

Tichete sociale pentru produse alimentare și mese calde trebuie utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare de bază și mese calde.

Utilizarea de către beneficiar / acceptarea de magazine a tichetelor sociale pentru produse alimentare și mese calde pentru achiziționarea altor produse constituie contravenție, dacă faptele nu sunt săvârșite în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni.

Lista magazinelor care accepta tichetele sociale din cadrul programului Sprijin pentru Romania

Fisierele PDF pentru fiecare tip de card le puteti accesa mai jos.

Sodexo: Bihor, Bistrița Năsăud, Caraș-Severin, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Arad, Călărași, Hunedoara, TimișUP Romania: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea, București, Ilfov, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, VâlceaEdenred: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman

Sodexo:

Up Romania:

Edenred:

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro