“Cum să ajungi pe podium în F1: Secretul lui Perez – să-l lași pe Verstappen să te depășească de două ori!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Baku, Baku, cine dirijează cursele în orașul ăsta? Sau mai bine zis, cine nu dirijează? După un weekend plin de evenimente, în care Red Bull a reușit să facă o dublă, cu Sergio Perez învingător în fața lui Max Verstappen, toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu restul piloților.

În primul rând, ați văzut vreodată un circuit mai complicat decât cel de la Baku? Cu viraje înguste, străzi înguste și ziduri care îți sar în față la fiecare colț, parcă a fost făcut special pentru a-i face pe piloți să se întrebe dacă mai au o viață sau nu.

Dar asta nu i-a oprit pe cei de la Red Bull să facă o dublă, în timp ce restul piloților s-au luptat cu problemele tehnice și cu traseul care pare să fi fost făcut de un designer sadic.

Și dacă nu era suficient să ai un circuit complicat, mai există și problemele tehnice. Că doar nu te poți duce la o cursă de Formula 1 și să nu ai probleme cu mașina. Ei bine, asta s-a întâmplat cu Lewis Hamilton, care a trebuit să se retragă din cursă din cauza unei probleme cu frânele.

Dar nu-i problema, avem o dublă Red Bull, deci cine îi mai bagă în seamă pe ceilalți piloți? Că doar nu o să ne uităm la cursele de Formula 1 pentru a vedea cine câștigă, nu? Asta ar fi prea simplu, trebuie să avem și puțină dramă și suspans.

În concluzie, felicitări Red Bull pentru dubla de la Baku, iar pentru ceilalți piloți, data viitoare să vină cu o mașină care să poată face față unui circuit complicat și să nu aibă probleme tehnice. Sau poate să vină cu o bicicletă, că doar suntem deschiși la noi idei în Formula 1.

Sursa si foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro