Conferinta Destepti cu Banii, Iulius Town 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Pe 14 martie 2024, Iulius Town va fi gazda conferinței “Deștepți cu banii”, un eveniment dedicat celor care doresc să își gestioneze eficient bugetul și să facă investiții inteligente. Până pe 29 februarie, participanții pot beneficia de oferta early bird la achiziționarea biletelor.

Printre subiectele abordate la conferință se numără gestionarea bugetului, economisirea, pregătirea pentru investiții inteligente, gestionarea riscurilor și investițiile în diverse instrumente financiare. Experți precum Iancu Guda, Laura Hexan și Horia Braun vor susține sesiuni de educație financiară pentru a îndruma participanții către obiectivele lor de economisire și investiții.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor și persoanelor interesate de construirea unui viitor financiar solid. Biletele pot fi achiziționate până pe 29 februarie la prețul special de 75 lei, iar ulterior prețul va fi de 90 lei, includând masa și cocktail-ul de la finalul conferinței.

Conferința “Deștepți cu banii” este organizată de IULIUS cu sprijinul BCR, având ca misiune normalizarea discuțiilor despre bani, planificare și independență financiară în societatea românească. BCR a depășit recent pragul de 1 milion de români care au beneficiat de programele de educație financiară ale băncii, precum Școala de Bani și Coaching Financiar.

Așadar, investește în tine prin alegeri financiare inteligente și participă la conferința “Deștepți cu banii” pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare!

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Vrei sa inveti de la cei mai buni experti financiari din romania cum sa iti gestionezi eficient bugetul? Pe 14 martie 2024, te asteptam la conferinta „Destepti cu banii”, din Iulius Town. Pana pe 29 februarie mai poti profita de oferta early bird la achizitionarea biletelor.

Cum sa iti gestionezi bugetul si sa faci economii, cum sa te pregatesti pentru investitii inteligente, cum sa gestionezi riscurile, cum sa investesti in actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare sunt o parte dintre intrebarile la care poti afla raspunsurile la conferinta „Destepti cu banii”, de la Iulius Congress Hall, de pe 14 martie, ora 13,30.

Conferinta este dedicata antreprenorilor si persoanelor care vor sa isi investeasca intr-un mod inteligent economiile si sa isi construiasca un viitor financiar sanatos.

Iancu Guda – expert financiar, autor si producator al emisiunii ,,Bani in miscare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR si Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor sustine o sesiune extinsa de educatie financiara, care ii vor aduce pe cei prezenti cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire si investitii.

Pana pe 29 februarie, biletele pot fi achizitionate de pe platforma iabilet.ro la pretul special de 75 lei, iar ulterior pretul va fi 90 lei, incluzand masa si cocktail la finalul conferintei.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societatii romanesti, conversatiile despre bani, planificare si independenta financiara. BCR a depasit pragul de 1 milion de romani care au trecut prin programele de educatie financiara ale bancii – Scoala de Bani si Coaching Financiar.

Investeste in tine prin alegeri financiare inteligente! (I.P.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro