Comunicat de presă septembrie 2023 – Royal Race – Ediția IV

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Comunicat de presă septembrie 2023 - Royal Race - Ediția IV

LEMET, un important sponsor și partener pentru Royal Race Câmpina!

Suntem foarte recunoscători că LEMET ne-a fost alături încă de la începutul acestui proiect și că ne sprijină cu entuziasm și pasiune în desfășurarea competiției din anul 2020. Anul acesta, LEMET a oferit suport în amenajarea traseului, a spațiului de start/finish și a pregătit surprize deosebite pentru participanții care au ocupat locul I pe podium.

Apreciazăm încrederea acordată de LEMET și deschiderea lor către activitățile cu tinerii pe care le desfășurăm an de an. Suntem mândri să avem un partener atât de implicat în dezvoltarea comunității și promovarea sportului.

Royal Race Câmpina este o competiție care aduce împreună pasionați de alergare și de natură. Cu sprijinul LEMET, am reușit să amenajăm un traseu deosebit, care le oferă participanților o experiență unică și provocatoare. Startul și finișul sunt marcate printr-un spațiu special amenajat, asigurând astfel un moment deosebit pentru toți cei implicați.

LEMET este o companie cunoscută pentru implicarea sa în susținerea evenimentelor sportive și a tinerilor. Ei încurajează activitățile recreative și sportive, promovând un stil de viață sănătos și echilibrat. Prin implicarea lor în Royal Race Câmpina, LEMET demonstrează încă o dată angajamentul lor față de comunitate și dorința de a contribui la dezvoltarea tinerilor și a sportului în România.

Mai multe detalii despre Royal Race Câmpina și poze de la eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial al competiției, https://royal-race.ro/. Acolo veți putea vedea și alte activități organizate de LEMET și partenerii săi, care vor continua să promoveze un stil de viață sănătos și sportul în rândul tinerilor.

Mulțumim încă o dată LEMET pentru sprijinul lor constant și pentru că ne-au fost alături în organizarea acestei competiții. Suntem nerăbdători să vedem ce surprize ne pregătesc pentru anul viitor și să colaborăm în continuare pentru promovarea sportului și a unui stil de viață activ.

Informatia a fost publicata pentru prima data de www.lemet.ro

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro