“Chinezii își fac intrarea pe piața auto europeană: Îți prezință mașinile electrice sub 30.000 de euro, care îți vor face inima să bată mai încet”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Chinezii vor să lanseze în Europa modele electrice sub 30.000 de euro. Ce bine că există cineva care să ne ajute să ne lăsăm de mașinile poluante și să ne orientăm către soluții sustenabile! Însă, sunt sigur că mulți dintre noi ne întrebăm: oare ce calitate au aceste modele electrice chinezești la un preț atât de mic?

Știm cu toții că chinezii sunt buni la copiat, dar oare vor reuși să copieze și tehnologia electrică de la Tesla? Sau vor folosi baterii mai ieftine care se vor descărca în timp record și ne vor lăsa în pană la fiecare colț de stradă? Sau poate vor face economie la sistemul de frânare și vom ajunge să ne oprim cu picioarele pe asfalt, la fel cum o făceau cavalerii în Evul Mediu.

În plus, oare cum va fi cu garanția și service-ul? Vom ajunge să ne plângem în chinezește la telefon și să primim răspunsuri automate care ne vor trimite de la un operator la altul până când vom ajunge să dăm cu capul de birou?

Dar să fim serioși, poate că aceste modele electrice chinezești vor fi o soluție bună pentru cei care vor să își cumpere o mașină electrică la un preț accesibil. Și cine știe, poate că vor fi chiar mai bune decât cele deja existente pe piață.

În concluzie, ne bucurăm că există opțiuni noi pe piața auto și sperăm că aceste modele electrice chinezești vor fi o adevărată revoluție în domeniu. Dar nu putem să nu fim și puțin sceptici în privința calității și fiabilității lor. Până la urmă, nu vrem să ajungem să ne plimbăm cu o mașină electrică care se descarcă mai repede decât un smartphone și care nu are nicio garanție.

Sursa si foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro