Ceremonia de acordare a premiilor elevilor Seminarului Teologic din Slobozia este organizată de Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic din Slobozia

Sâmbătă, 20 iunie 2020, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic din Slobozia. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, în condițiile impuse de pandemia de COVID-19, iar participanții au purtat măști de protecție și au respectat distanțarea socială.

Seminarul Teologic din Slobozia este o instituție de învățământ superior teologic, care pregătește viitori preoți pentru Biserica Ortodoxă Română. Această instituție are o istorie bogată, fiind înființată în anul 1892, și a format de-a lungul timpului mulți preoți care și-au dedicat viața slujirii lui Dumnezeu și comunităților lor.

Festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic din Slobozia este un moment important în viața instituției și a elevilor săi. În cadrul acestui eveniment, se recunoaște efortul și munca depuse de elevi pe parcursul anului de învățământ, dar și pe parcursul întregii lor cariere școlare.

În cadrul festivității, au fost premiereți elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură, dar și cei care s-au remarcat prin activități extracurriculare și prin implicarea în viața comunității. De asemenea, au fost premiați și cei care au absolvit cu succes anul de studii și care vor continua pregătirea lor în anii următori.

Festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic din Slobozia a fost un moment emoționant pentru toți cei prezenți. Elevii au primit diplome și premii, iar profesorii și părinții lor i-au felicitat pentru realizările lor. De asemenea, s-a ținut și o slujbă religioasă, în care s-a adus mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite și s-a cerut binecuvântarea pentru viitor.

În concluzie, festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic din Slobozia este un eveniment important în viața instituției și a elevilor săi, care recompensează efortul și munca depuse pe parcursul anului de învățământ, dar și pe parcursul întregii lor cariere școlare. Această instituție are o istorie bogată și a format mulți preoți de-a lungul timpului, care și-au dedicat viața slujirii lui Dumnezeu și comunităților lor. Festivitatea de premiere este un moment emoționant pentru toți cei prezenți și aduce mulțumire și binecuvântare pentru viitor.
Informatia a aparut pentru prima data pe sf-esc.ro

foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro