„Bastionul Artistilor” – proiectul cultural al anului în Brașov

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Cultura, STIRILE ZILEI
Bastionul artistilor brasov

Bastionul Tesatorilor din Brașov va găzdui și anul acesta proiectul cultural al Muzeului Județean de Istorie Brașov intitulat „Bastionul Artistilor”.

Nicolae Pepene, managerul Muzeului Județean Brașov, a confirmat astăzi faptul că proiectul cultural „Bastionul Artistilor”, început în urmă cu doi ani, va fi continuat și în acest an, cu toate că bastionul în sine a fost retrocedat către Biserica Evanghelică, parohia Brașov.

Între instituția muzeală și biserică urmează a fi semnat un contract de asociere în participațiune, prin care autoritățile județene (în speță Consiliul Județean Brașov) se obligă să asigure întreținerea monumentului istoric, iar biserica să permită continuarea activităților cultural-artistice demarate de muzeu.

Pentru proiectul „Bastionul Artistilor”, Muzeul Județean de Istorie Brașov a câștigat premiul „Proiectul cultural al anului 2020-2021”.

Este vorba despre concerte de muzică, spectacole de teatru și chiar de film, pe care le poți privi de sus, la propriu, conform motto-ului „Dacă vă place arta, puteți să ne priviți de sus”. Dar, dincolo de jocul de cuvinte, aș vrea să cred că “sus” poate fi o stare înălțătoare, pentru că arta alină orice suflet.

Mai multe detalii puteți afla aici: https://www.facebook.com/bastionulartistilor.




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trafic închis sau restricţionat, în Timişoara! Care sunt sectoarele de drum afectate de aceste măsuri?

Restrictionarea traficului rutier pentru lucrari de mentenanta

Autoritățile din Timișoara au aprobat măsuri de restricționare sau închidere a traficului rutier pentru ziua de mâine, în vederea...

Read More...

FRT extinde parteneriatul cu Decathlon: 10% cashback pentru cluburile de tenis

Federația Română de Tenis (FRT) a anunțat extinderea parteneriatului cu Decathlon, oferind cluburilor de tenis un cashback de 10%....

Read More...
IMPACTPRESS

Descinderi in Gataia: Grupare infractionala de distribuire a drogurilor de risc

Autoritățile din Timișoara au efectuat astăzi percheziții la mai multe adrese din zona localității Gătaia, în cadrul unui dosar...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro