Australia vrea să construiască un laser, care să oprească un tanc. Iată de ce armele cu energie direcționată sunt pe lista de dorințe a militarilor.

BY: stiridinromania.ro In Magazin
Australia wants to build a laser that can stop a tank. Here's why 'directed energy weapons' are on the military wishlist

Se pare că Australia a găsit soluția perfectă pentru a se proteja împotriva invaziei extraterestre – un tanc cu laser! Da, ați auzit bine, nu e o glumă. Dacă vreun extraterestru își face curaj și își face apariția pe Pământ, tancul cu laser va fi gata să îi facă față.

Dar să fim serioși, cine are nevoie de apărare împotriva extratereștrilor? Nu sunt aceștia doar niște personaje din filmele SF? În loc să cheltuiască bani pe un tanc cu laser, guvernul ar putea folosi acești bani pentru a finanța cercetările medicale sau educația.

În plus, să nu uităm că Australia este deja una dintre cele mai periculoase țări din lume. În afară de crocodili, rechini și șerpi veninoși, acum avem și un tanc cu laser care poate fi folosit în orice moment. Ce urmează, să începem să ne temem și de canguri?

Dar să revenim la tancul cu laser. Îmi imaginez că acesta va fi condus de un echipaj format dintr-un kangaroo, un koala și un emu. Și ce se va întâmpla dacă tancul va fi atacat de un extraterestru? Vor sări kangaroo și emu la bătaie? Sau koala va arunca cu eucalipt extraterestrului?

În concluzie, sper că guvernul australian va reconsidera investiția într-un tanc cu laser și va începe să se concentreze pe problemele reale ale țării. Până atunci, vom aștepta cu nerăbdare să vedem cum se va descurca tancul cu laser împotriva crocodililor și a rechinilor.

Sursa si foto: techxplore.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro