Anunț important pentru suflarea vișinie: CS Rapid caută mușchetari!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

CS Rapid deschide porțile Academiei de scrimă, oferind oportunitatea celor pasionați să se alăture echipei și să se simtă ca adevărați mușchetari. Inspirându-se din fabulosul roman al lui Dumas, “Cei trei mușchetari”, mulți dintre noi s-au visat în pielea personajelor principale – D’Artagnan, Porthos, Athos și Aramis. Acum, această fantezie devine realitate.

Antrenamentele vor avea loc în sala de atletism aflată sub peluza nord a stadionului Giulești, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 18.00 și 20.00. Coordonatorul antrenorilor este căpitanul Treville, iar locotenenții săi sunt Ana Pavel și Mihai Dincă. Aceștia sunt pregătiți să ofere instruire și îndrumare tuturor celor interesați să se inițieze în arta scrimii.

Scrima este un sport fascinant, care dezvoltă agilitatea, coordonarea și concentrarea. Prin intermediul acestui sport, copiii pot învăța disciplina, fair-play-ul și spiritul de echipă. Antrenorul Petre Ducu încurajează părinții să-și îndrume copiii către această activitate, oferindu-le oportunitatea de a se dezvolta fizic și mental.

CS Rapid le oferă elevilor șansa de a învăța tehnici de scrimă sub îndrumarea unor profesioniști și de a se antrena într-un mediu sigur și prietenos. Prin intermediul acestui program, copiii vor avea ocazia să descopere pasiunea pentru acest sport și să se dezvolte într-un context competitiv.

Este important să încurajăm astfel de inițiative care promovează activitatea fizică și implicarea într-un mediu sportiv. Scrima poate fi un mod excelent de a-ți dezvolta abilitățile fizice și de a-ți petrece timpul liber într-un mod util și distractiv.

CS Rapid își deschide porțile pentru a forma viitorii campioni și pentru a aduce bucurie în viețile celor pasionați de scrimă. Acum, oricine poate deveni un adevărat mușchetar și să-și trăiască visul într-o atmosferă plină de aventură și competiție.

Așadar, dacă v-ați visat vreodată în pielea mușchetarilor sau sunteți în căutarea unei activități noi și provocatoare, CS Rapid vă așteaptă cu brațele deschise. Înarmați-vă cu mături și pregătiți-vă să intrați în lumea fascinantă a scrimii!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Câți dintre voi nu s-au visat D’Artagnan, Porthos, Athos sau Aramis după lectura fabulosului roman al lui Dumas “Cei trei mușchetari”? Câți dintre voi, inspirați de aventurile mușchetarilor, nu au pus mâna pe câte o coadă de mătură strigând “en garde”? Ei bine, din 11 septembrie aveți ocazia să intrați pe bune în pielea mușchetarilor pentru că CS Rapid deschide porțile Academiei de scrimă.

Antrenamentele vor avea loc în sala de atletism aflată sub peluza nord a stadionului Giulesti, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 18.00 si 20.00. Căpitanul Treville, adică șeful muschetarilor, este antrenorul coordonator Petre Ducu iar locotenenții săi sunt Ana Pavel si Mihai Dincă.

Antrenorul Petre Ducu e pregătit să deschidă porțile academiei de scrimă și are acest mesaj pentru toate inimile vișinii: “Lăsați copiii să vină la scrimă!”Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro