Anamaria Gavrilă: How much pentru Schengen?

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Anamaria Gavrilă schengenOlanda, Suedia, Austria ne spun că România nu are voie în Schengen. Chiar dacă din punct de vedere tehnic noi îndeplinim condiţiile, se pare că nu am îndeplinit toate dorinţele… transmite deputatul Anamaria Gavrilă in ultima sa declaratie politica.

Politicienii acestor țări ne spun că România nu este o țară sigură.

Surprinzător este faptul că Austria este al doilea cel mai mare afacerist străin în România. Deci, o mare parte din banii românilor merg în buzunarele afaceriștilor austrieci. Pentru aceasta România este foarte SIGURĂ, pentru că DOBÂNZILE EXAGERATE ale băncilor austriece sunt plătite sigur de români, PROFITUL DIN PETROLUL ȘI GAZUL ROMÂNESC este bun pentru afaceriștii austrieci, la fel și profitul din asigurări, din industria lemnului, construcții, etc..

Cu toate acestea, ministrul de Interne austriac ne spune că România nu este o țară sigură. Ceea ce ne face să ne întrebăm: Oare, CE PREȚ MAI TREBUIE SĂ PLĂTIM? Oare, unii sunt mai egali decât alții în UE?

Ministrul de Interne al României, Lucian BODE, s-a pus pe avion și a mers la Viena. Nu era destul că a fost UMILITĂ, România a mai fost și ÎNGENUNCHEATĂ de acest ministru nepriceput. Gestul său ne arată că afaceriștii din spatele politicienilor austrieci mai au câteva dorințe de îndeplinit… Poate Salrom, poate Poșta Română…

Politicienii de la conducerea României sunt disperați. Au nevoie de victorii ca de aer. Au nevoie să convingă românii că au reușit ceva deosebit. Altfel, sondajele arată că sunt terminați la următoarele alegeri. Fac orice, VÂND ȘI ȚARA PENTRU A RĂMÂNE LA PUTERE. Astfel au vândut SUVERANITATEA României pentru ridicarea MCV-ului (Mecanismul de Control și Verificare pe Justiție), iar acum trebuie să vândă ceva de mare valoare pentru ca să se poată lăuda că ne-au băgat în Schengen. Au nevoie să se mândrească cu faptul că au reușit ridicarea MCV-ului și au reușit să bage România în Schengen. Oricum, restul este DEZASTRU – de la PANDEMIE, până la ÎNDATORAREA țării și UMILINȚA continuă la care suntem supuși de alte state.

Din păcate acesta este adevărul. POLITICIENII MICI AU VÂNDUT ȚARA CEA MARE ȘI BOGATĂ pentru accesul la putere și la banii publici.

Dar vremurile și lucrurile se mai schimbă, nu rămân niciodată la fel. România va avea o generație de oameni noi la conducere. Atunci vom îndrepta lucrurile. Iar despre Olanda, Suedia și Austria – noi românii vom ierta, dar nu vom uita.

Sursa si foto: Deputat Anamaria Gavrilă


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Diana ŞOŞOACĂ: Renunțarea la dreptul de veto în Consiliul Uniunii Europene reprezintă un act de înaltă trădare!

Ministerul de Externe a dezvăluit că România s-a alăturat grupului de 9 ţări, printre care cele 6 fondatoare ale

Read More...

Prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, organizat la Bistrița, a adunat la start în jur de 600 de alergători la probele de semimaraton, cros …

Prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, organizat la Bistrița, a adunat la start în jur de 600 de alergători

Read More...

Căpitanul lotului masculin de șah, Ivan Sokolov, antrenează echipa pentru europene….

Căpitanul lotului masculin de șah, Ivan Sokolov, antrenează echipa pentru europene. La SportsFestival, astăzi va avea loc Blindfold

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro