Alegeri tensionate pentru conducerea AJVPS Timis

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Membrii Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AJVPS) Timiș au fost convocați astăzi pentru a-și alege un nou conducător, la aproape patru luni și jumătate de la excluderea fostului președinte, Tiberiu Lajos. Cu toate acestea, procesul electoral a fost umbrit de o serie de disfuncționalități și controversă.

Comunicarea în interiorul AJVPS Timiș a fost afectată în ceea ce privește aceste alegeri, în special după ce Puiu Oprea, candidatul cu șanse reale să fie reales în funcție, a fost convins să se retragă din competiție. Această situație a fost criticată de Mircea Todorescu, organizator în grupa Moravița, care a subliniat faptul că desemnarea candidaților s-a făcut în secret, fără o dezbatere largă în cadrul asociației.

“Joi (azi) au loc alegeri în AJVPS Timiș pentru funcția de președinte al asociației. Candidații sunt următorii colegi: Maris Cosmin (Clubul Pescarilor Timișoara), Bogdan Panduru (Clubul Pescarilor Lugoj), Hodoneanțu Lambert Dan (Clubul Vânătorilor Timișoara). Această informație, cred că era normal să fie pusă pe site-ul asociației noastre, dar ca de obicei, suntem… doar plătitori de cotizație. Poate ar trebui să facem o analiză a fiecărui candidat, care dorește să ne reprezinte”, a declarat Mircea Todorescu.

Se anunță o bătălie puternică între Cosmin Maris, arbitru internațional de vânătoare, și Dan Lambert, care deține funcția de vicepreședinte Vânătoare, cu atribuții de președinte. În același timp, avocatul Bogdan Panduru, fostul mare susținător al președintelui exclus din asociație, pare să fie într-o poziție privilegiată pentru a arbitra această luptă de forțe.

Așteptăm cu interes rezultatele acestor alegeri tensionate și numele viitorului președinte al AJVPS Timiș. Este important ca membrii asociației să aibă încredere în noul lider și să se asigure că acesta va reprezenta interesele lor în mod responsabil și eficient.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Dupa excluderea din Asociatia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Timis a fostului presedinte, Tiberiu Lajos, membrii asociatiei au fost convocati, astazi, la aproape patru luni si jumatate de la „cartonasul rosu” acordat fostului arbitru de fotbal, sa-si aleaga un nou conducator.

De fapt, comunicarea in interiorul AJVPS Timis a avut de suferit in privinta acestor alegeri, mai cu seama dupa ce candidatul cu sanse reale sa fie reales in aceasta functie, Puiu Oprea (foto 1), a fost convins sa nu se mai prezinte la concurs.

Aceste disfunctionalitati au fost punctate de Mircea Todorescu, organizator grupa Moravita, care a criticat faptul ca desemnarea candidatilor s-a facut in secret, fara o dezbatere larga in cadrul asociatiei.

„Dupa cum stiti, joi (azi, n.red.) au alegeri in AJVPS TIMIS pt functia de Presedinte al Asociatiei.

Candidati sint urmatorii colegi: MARIS COSMIN (Clubul Pescarilor Timisoara), BOGDAN PANDURU (Clubul Pescarilor Lugoj), HODONEANTU LAMBERT DAN (Clubul Vinatorilor Timisoara). Aceasta informatie, cred ca era normal sa fie pusa pe siteul Asociatiei noastre, dar ca de obicei, suntem… doar platitori de cotizatie. Poate ar trebui sa facem o analiza a fiecarui candidat, care doreste sa ne reprezinte”, a fost mesajul lui Mircea Todorescu.

Vom reveni cu amanunte de la aceste alegeri tensionate si numele viitorului presedinte al AJVPS Timis.

Potrivit unor informatii din interiorul asociatiei, se anunta o batalie puternica intre Cosmin Maris (foto 2), arbitru international de vanatoare, si Dan Lambert, care detine functia de vicepresedinte Vanatoare, cu atributii de presedinte, in timp ce avocatul Bogdan Panduru, fostul mare sustinator al presedintelui exclus din asociatie, pare sa fie in pozitia privilegiata de a arbitra aceasta inclestare de forte… (I.P.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro