Accident rutier între Bârlad și Perieni: Patru persoane, inclusiv un copil de 3 ani, au fost rănite

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Patru răniți, între care un copil de 3 ani, după ce o mașină a ieșit în decor

Un copil în vârstă de 3 ani și alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc marți pe drumul dintre Bârlad și Perieni, în județul Vaslui. Mașina în care se aflau aceștia a ieșit în decor, provocând rănirea pasagerilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Ambulanța Vaslui, accidentul a avut loc în zona dintre Bârlad și Perieni, după ce mașina a părăsit carosabilul. La fața locului au fost trimise două ambulanțe B2 SAJ și ISU pentru a acorda primul ajutor.

Victimele accidentului sunt un copil în vârstă de 3 ani, o femeie de 38 de ani și doi bărbați de 18 și 20 de ani. Aceștia prezentau contuzii și au fost transportați la Spitalul Bârlad pentru investigații suplimentare.

În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier. Este importantă identificarea factorilor care au condus la ieșirea în decor a mașinii, astfel încât să se poată preveni astfel de incidente în viitor.

Accidentele rutiere reprezintă o problemă majoră în România și în multe alte țări. În ciuda eforturilor depuse pentru creșterea siguranței rutiere, numărul accidentelor și al victimelor rămâne ridicat. Este necesară o abordare integrată și coordonată pentru a reduce la minim riscurile și pentru a proteja viețile oamenilor.

În concluzie, accidentul rutier de la Bârlad reprezintă un exemplu al pericolelor la care sunt expuși șoferii și pasagerii pe drumurile din România. Este important ca autoritățile să continue să implementeze măsuri de siguranță rutieră și să promoveze educația în acest domeniu, în vederea prevenirii și reducerii numărului de accidente.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Patru persoane au fost rănite, între care un copil în vârstă de 3 ani, după ce mașina în care se aflau a ieșit în decor, marți, pe drumul dintre Bârlad și Perieni, județul Vaslui. Potrivit Ambulanței Vaslui, accidentul rutier a avut loc între Bârlad și Perieni, după ce o mașină a ieșit în decor, potrivit mediafax.

Au fost trimise două ambulanțe B2 SAJ și ISU.

La locul accidentului au fost găsite patru persoane rănite ușor. Este vorba de un copil de 3 ani, o femeie de 38 de ani și doi bărbați de 18 și 20 de ani.

Vicimele prezentau mai multe contuzii și au fost transportate la Spitalul Bârlad pentru mai multe investigații.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Patru persoane au fost rănite, între care un copil în vârstă de 3 ani, după ce mașina în care se aflau a ieșit în decor, marți, pe drumul dintre Bârlad și Perieni, județul Vaslui.

Potrivit Ambulanței Vaslui, accidentul rutier a avut loc între Bârlad și Perieni, după ce o mașină a ieșit în decor. Au fost trimise două ambulanțe B2 SAJ și ISU. La locul accidentului au fost găsite patru persoane rănite ușor. Este vorba de un copil de 3 ani, o femeie de 38 de ani și doi bărbați de 18 și 20 de ani. Vicimele prezentau mai multe contuzii și au fost transportate la Spitalul Bârlad pentru mai multe investigații. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Octavia Iacob Brosser, Veteran al Rapidului – Un Om deosebit!

Octavia Iacob Brosser, antrenoarea coordonatoare a secției de atletsim a Rapidului, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Cu o carieră...

Read More...

Antrenamente personalizate: valorificarea diversității pentru un progres constant

Antrenamentele personalizate reprezintă o modalitate eficientă de a valorifica diversitatea individuală a fiecărui sportiv, contribuind astfel la un progres...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro