Accident grav între două tramvaie pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
VIDEO Accident violent între două tramvaie, la Timișoara! Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere

Două tramvaie s-au ciocnit violent pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, în urma căruia au rezultat două victime. Incidentul a avut loc atunci când vatmanița unui tramvai care circula dinspre AEM spre Spitalul Județean a încercat să pună frână, dar nu a reușit. Garnitura a intrat în plin în tramvaiul din față, care era oprit în stație.

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri, polițiști și medici. Vatmanița care nu a reușit să oprească la timp tramvaiul și o fată în vârstă de 17 ani, pasageră în tramvai, au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulația tramvaielor pe linia 9 a fost suspendată din cauza accidentului. Autoritățile au anunțat că tramvaiele de pe liniile 8 și 9 nu vor circula temporar spre/dinspre zona AEM, în urma accidentului produs la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu bulevardul Sudului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și vor investiga cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Vatmanii celor două tramvaie au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

Aceste tipuri de accidente reprezintă o problemă frecventă în orașele cu infrastructură de transport în comun și necesită o atenție deosebită din partea autorităților. Este important ca autoritățile să analizeze cauzele acestor accidente și să adopte măsuri pentru prevenirea lor în viitor, cum ar fi instruirea mai riguroasă a vatmanilor și modernizarea sistemului de frânare a tramvaielor.

În plus, este esențial ca cetățenii să fie conștienți de regulile de circulație și să respecte semnalele și indicațiile vatmanilor. Încălcarea acestor reguli poate avea consecințe grave și poate pune în pericol viața pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic.

Accidentul de tramvai reprezintă o tragedie pentru familiile victimelor și este important ca autoritățile să investigheze cu atenție acest caz și să ia măsurile necesare pentru evitarea unor astfel de incidente în viitor. Siguranța pasagerilor și a cetățenilor trebuie să fie o prioritate absolută și este responsabilitatea noastră colectivă să ne asigurăm că aceste tipuri de accidente devin tot mai rare în orașele noastre.

Sursa: www.sursadevest.ro

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp, după ce două tramvaie s-au ciocnit violent, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara.

La faţa locului, au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici.

Din primele informații se pare că vatmaniţa unui tramvai care circula dinspre AEM spre Spitalul Judeţean a încercat să pună frână, însă nu a reuşit.

Garnitura a intrat în plin, în tramvaiul din faţă, care era oprit în stație.

În urma impactului, au rezultat două victime. Este vorba despre vatmanița care nu a reușit să oprească la timp tramvaiul, dar și o fată în vârstă de 17 ani, pasageră.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-a dispus trimiterea la locul intervenției a unei autospeciale de primă intervenție si comandă și o autospecială de descarcerare. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic”, transmite ISU Timiş.

Din cauza accidentului, circulația tramvaielor a fost suspendată pe linia 9.

Ca urmare a unui accident petrecut la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu bulevardul Sudului, circulația tramvaielor de pe liniile 8 și 9 este temporar suspendată spre/dinspre zona AEM”, transmite STPT.

Poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact, cum s-a petrecut accidentul.

Vatmanii celor două tramvaie au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro