Accident grav în orașul Gătaia: Cinci persoane rănite, inclusiv doi copii

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Accident cumplit! Doi copii și trei adulți, loviți în plin de o mașinsă scăpată de sub control! Victimele erau pe trecerea de pietoni și pe trotuar

Accident grav în Gătaia: Cinci persoane rănite, printre care și doi copii

S-a dat alarma, în această seară, în urma unui accident grav, care a dus la rănirea a cinci persoane, printre care și doi copii. Incidentul a avut loc pe strada Republicii din orașul Gătaia, unde o șoferiță de 58 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina pe trotuar, lovind cinci pietoni.

Accidentul a început cu lovitura de pe trecerea de pietoni a unui băiat de 13 ani. Ulterior, femeia a continuat să piardă controlul asupra mașinii și a lovit încă patru persoane, printre care o fată de 15 ani, două femei de 32 și 37 de ani și un bărbat de 29 de ani.

Din fericire, toate victimele au scăpat cu viață, însă au suferit leziuni și fracturi și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Autoritățile au intervenit imediat la fața locului și au asigurat asistență medicală de urgență celor răniți.

Conform informațiilor preliminare, șoferița a fost testată cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, cauza exactă a accidentului este încă necunoscută și urmează să fie investigată de autorități.

Accidente de acest gen reprezintă un semnal de alarmă pentru siguranța rutieră și necesită o atenție sporită din partea tuturor participanților la trafic. Este important ca șoferii să respecte regulile de circulație și să fie atenți la pietoni, în special pe trecerile de pietoni. De asemenea, autoritățile trebuie să se asigure că infrastructura rutieră este în stare bună și să ia măsuri pentru a preveni astfel de accidente în viitor.

În concluzie, acest accident grav din Gătaia, soldat cu cinci persoane rănite, printre care și doi copii, subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite în trafic. Autoritățile trebuie să investigheze cu atenție cauzele acestui incident și să ia măsuri pentru a preveni astfel de accidente în viitor.

Sursa: www.sursadevest.ro

S-a dat alarma, în această seară, în urma unui accident grav, care a dus la rănirea a cinci persoane, printre care și doi copii.

S-a întâmplat pe strada Republicii din orașul Gătaia, unde o șoferiță de 58 de ani, a lovit, pima dată, un băiat de 13 ani, care era pe trecerea de pietoni.

Apoi, femeia a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina pe trotuar, unde a lovi încă patru persoane.

Este vorba despre o fată de 15 ani, două femei de 32, respectiv 37 de ani și un bărbat de 29 de ani.

Tooate victimele au scăpat cu viață, însă au suferit leziuni și fracturi, fiind transportate la spital.

Șoferița a fost testată cu alcooltestul iar rezultatul a fost negativ.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro