76 de sportivi români sunt calificați la Jocurile Olimpice de la Paris: un motiv de mândrie pentru România

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În prezent, 76 de sportivi români sunt deja calificați pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Acești sportivi sunt susținuți și încurajați de trupa Voltaj, care a lansat o melodie special dedicată lor în cadrul proiectului Romania for Gold.

Videoclipul piesei “Din toată inima pentru Team Romania” îi are în prim plan pe sportivii români, evidențiind determinarea și efortul lor în drumul către succesul olimpic. Melodia este un imbold emoționant pentru toți aceia care luptă pentru un loc la Paris 2024 și cred în șansele lor de reușită.

Printre sportivii calificați până în prezent se numără David Popovici și Vlad Stancu la înot, Lăcrămioara Perijoc la box, precum și reprezentanți în atletism, canotaj, kaiac-canoe, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, polo și tenis de masă.

Acești sportivi sunt o sursă de mândrie pentru România și merită întreaga noastră susținere în eforturile lor de a aduce medalii și glorie țării noastre la Jocurile Olimpice de la Paris. Să le fim alături și să le urăm succes în competițiile care îi așteaptă! #HaiRomania #Paris2024.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

76 de sportivi români sunt calificați până la acest moment la Jocurile Olimpice de la Paris. Pentru toți acești sportivi, dar și pentru cei care luptă în c…ontinuare pentru un bilet la Paris 2024 și cred în șansa lor, “Din toată inima pentru Team Romania” – o melodie de încurajare oferită de trupa Voltaj, în cadrul proiectului Romania for Gold, susținut de unul dintre partenerii privați ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, inițiator al proiectului. Videoclipul piesei are ca protagoniști chiar sportivi ai lotului olimpic al României: https://youtu.be/S1ZHoYAIFCA?si=QCY8v_3uI-ktv8CT Vă invităm să le fiți alături sportivilor tricolori care luptă pentru România! Iată-i pe cei calificați până la acest moment: ÎNOT (2): David Popovici (100, 200 m liber), Vlad Stancu (800, 1500 m liber) BOX (1): Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg) ATLETISM (4): Delvine Relin Meringor (maraton), Alina Rotaru Kottmann (săritura în lungime), Andreea Mikloș (400 m), Joan Chelimo Melly (maraton) CANOTAJ (44): 8 plus 1 (feminin și masculin), dublu vâsle (feminin și masculin), patru vâsle (feminin și masculin), patru rame (feminin și masculin), dublu rame (feminin și masculin), dublu vâsle categorie ușoară (feminin) KAIAC-CANOE (3): Cătălin Chirilă (canoe simplu 1.000 m), Ilie Sprâncean/ Oleg Nuță (canoe dublu, 500 m) GIMNASTICĂ ARTISTICĂ (6): echipa feminină, Andrei Muntean GIMNASTICĂ RITMICĂ (1): Annaliese Drăgan (individual compus) POLO (12): naționala masculină TENIS DE MASĂ (3): echipa feminină Hai, România! #ANS #agenţianaţionalăpentrusport #HaiRomania #Paris2024


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Urari de Sarbatori Fericite

În imaginea prezentată, putem observa un peisaj de iarnă cu un om de zăpadă decorat într-un mod festiv. În...

Read More...
Drogurile, moartea şi iubirea, abordate de mitropolitul Banatului, în Pastorala de Învierea Domnului! Paşte fericit!

Pastorala de Paște a Mitropolitului Banatului, Ioan Selejan, despre “Moartea Albă”

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a transmis un mesaj puternic de Paște în Pastorala sa, abordând probleme actuale ale societății....

Read More...

Vizită importantă a Secretarului de Stat Dr. Raed Arafat la Exercițiul Vigorous Warrior 24 – Clean Care 24

Astăzi am avut o vizită importantă. Secretarul de Stat Dr. Raed Arafat din România a vizitat exercițiul Vigorous Warrior...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro