Spectacolul “Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat” revine la Cinema Victoria pentru ultima reprezentație din acest an

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
„Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat”, spectacolul produs de REMIX ID, la ultima reprezentație din acest an

Echipa REMIX ID anunță ultima reprezentație din acest an a spectacolului lor intitulat „Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat”. Spectacolul este rezultatul a cinci ani de documentare în zona Timișoarei și a Banatului.

Evenimentul va avea loc marți, 28 noiembrie, începând cu ora 19.00, la cinema Victoria. Biletele pot fi achiziționate online.

În zona Timișului și a Banatului trăiesc de sute de ani, alături de români, diferite etnii precum șvabi, maghiari, sârbi, bulgari, croați, romi, ucraineni, slovaci, cehi, armeni, italieni și evrei. Aceștia reprezintă comunități care au coexistat pașnic și au împărtășit tradiții și culturi.

Spectacolul „Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat” este primul din seria REMIX ID care adună materialul documentat timp de cinci ani de la toate comunitățile etnice din zona Timișului. Acesta prezintă o abordare inedită prin îmbinarea armonioasă a coregrafiei folclorice și celei contemporane, a vizualurilor grafice moderne și mărturiilor documentare, a muzicii tradiționale și a sunetelor electronice. Scenariul spectacolului dezvăluie povestea perenă a celui care caută schimbarea, se pierde în necunoscut și apoi se regăsește și renaște din rădăcinile trecutului și din experiența prezentului.

Organizatorii anunță o surpriză pentru participanți în această reprezentație – un costum popular remixat din toate porturile locale, creat și cusut de artistele vizuale Dona și Maria Arnakis.

După spectacol, spectatori sunt invitați să participe la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu artiștii spectacolului și cu echipa REMIX ID (Mirela Stoeac-Vlăduți, Olga Török și Cristian Vicol).

Sursa: www.sursadevest.ro

Echipa REMIX ID anunță ultima reprezentație din acest an a spectacolului lor -„Ethnic Love Mix, vol.12 – folclorul etniilor minoritare remixat”!

Este vorba despre o producție care adună o bună parte din materialul documentat timp de 5 ani în zona Timișoarei și a Banatului.

Evenimentul se va desfășura marți, 28 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Cinema Victoria.  

Biletele se pot achiziționa de AICI.

De sute de ani, în zona Timișului și a Banatului trăiesc pașnic, alături de români, alte etnii – șvabi, maghiari, sârbi, bulgari, croați, romi, ucraineni, slovaci, cehi, armeni, italieni, evrei.  

Asta e povestea lor – primul spectacol Remix ID care strânge laolaltă materialul documentat mai bine de 5 ani de la toate comunitățile etnice din zona Timișului.

Într-o abordare inedită, spectacolul îmbină armonios coregrafia folclorică și cea contemporană, vizualuri grafice moderne si mărturii documentare, muzica tradițională cu sunete eletronice. Scenariul spectacolului Remix ID își dezvăluie povestea perenă a celui care jinduiește la schimbare, se pierde în vâltoarea necunoscutului și apoi se regăsește și renaște atât din rădăcinile trecutului, cât și din experiența prezentului.

În plus, de data aceasta organizatorii anunță o surpriză pentru participanți – un costum popular remixat din toate porturile locale, croit și cusut de artistele vizuale Dona și Maria Arnakis.

După spectacol vă invităm la un Q&A cu artiștii spectacolului și cu echipa Remix ID (Mirela Stoeac-Vlăduți, Olga Török și Cristian Vicol).Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro