Ziua Adevarului. Astazi s-ar putea readuce Petrom in patrimoniul statului roman!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
PLX 2362022 nationalizare petrom sosoaca

Astazi, 12.12.2022, s-ar putea abroga Legea nr.555/2004 prin care a fost privatizata compania Petrom, daca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor da curs solicitarii senatoarei Diana Sosoaca, prin care se cere introducerea PLX 236/2022 pe ordinea de zi.

“Va solicit sa introduceti pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, PLX 236/2022 (L 190/2022) – propunere legislativa privind abrogarea Legii nr.555/2004 privind unele masuri pentru privatizarea Societatii Nationale a Petrolului Petrom – S.A. Bucuresti, care are depuse toate rapoartele, iar Camera Deputatlor trebuie sa voteze aceasta initiativa pentru a readuce Petrom – S.A. in patrimoniul statului roman, azi 12.12.2022, mai ales ca nu au fost respectate clauzele contractuale de catre OMV.”

Prin intermediul propunerii legislative initiate de senatoarea Diana Sosoaca, presedintele Partidului S.O.S. ROMANIA, toate partidele politice care se afla in acest moment la guvernare pot demonstra daca lucreaza intradevar pentru Romania si binele romanilor, sau alte interese.

Ce contine PL-X 236/2022?

Propunerea legislativa are un singur articol prin care se cere explicit abrogarea Legii nr. 555/2004 prin intermediul careia a fost privatizat Petrom – S.A.. Mentionam ca in cazul acestei propuneri legislative, Camera Deputatilor este Camera decizionala.

In expunerea de motive, care poate fi vizualizata mai jos, si care merita citita cu siguranta, sunt descrise toate detaliile acestei privatizari paguboase.

“Cine controleaza Petrom, controleaza economia, controleaza si politica.” a fost expresia, inca valabila, a lui Adrian Nastase, de pe 23 iulie 2004, ziua in care la Palatul Victoria statul roman a semnat privatizarea Petrom catre OMV austriac.

Semneaza petitia VREM PETROM INAPOI

Foto sursa: PETROM, fisier editat.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Artiștii de la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești s-au întors cu premii importante de la Zărnești – incomod-media.ro

Copiii și adolescenții din Găești obțin premii importante la Festivalul “Ecoul Pietrei Craiului” de la Zărnești

Copiii și adolescenții din Găești au obținut premii importante la Festivalul "Ecoul Pietrei Craiului" de la Zărnești, județul Brașov....

Read More...

Decesul fostului luptător și antrenor de greco-romane Constantin Alexandru, în vârstă de 83 de ani, reprezintă o pierdere semnificativă pentru sportul românesc

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a încetat din viață la vârsta de 83...

Read More...
 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

One commentOn Ziua Adevarului. Astazi s-ar putea readuce Petrom in patrimoniul statului roman!

  • Alooo Camera Deputatilor, doamnelor si domnilor deputati votati de noi toti: URGENTA SI PRIORITATE SA INTRODUCETI PLX 236/2022 la vot si sa o votati. Aveti ocazia sa aratati ca lucrati pentru noi cei care v-am trimis acolo sus unde sunteti acuma. Altfel, jos cu voi cu toti.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro