“Volkswagen, sigur că poți face mașini electrice de 25.000 de euro! Doar ai făcut deja un motor care nu respectă standardele de emisii.”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Volkswagen, unul dintre cei mai mari producători de mașini din lume, a anunțat cu surle și trâmbițe că are în plan să producă mașini electrice la un preț incredibil de mic: 25.000 de euro. Și asta nu e tot! Aceste mașini electric vor avea o autonomie de 300 de kilometri. Ei bine, nu știu voi, dar eu nu pot să nu fiu uimită de această veste.

În primul rând, să ne gândim la faptul că Volkswagen este un gigant al industriei auto. Cu atât mai mult, când vine vorba de mașini electrice, unde concurența este acerbă, iar prețurile sunt destul de mari. Dar iată că Volkswagen ne surprinde cu o veste care pare desprinsă dintr-un basm: o mașină electrică la un preț atât de scăzut.

Bineînțeles, nu putem să nu ne întrebăm cum este posibil ca un producător de mașini să ofere un produs atât de ieftin. Răspunsul este, desigur, tehnologia. Volkswagen a anunțat că va utiliza o tehnologie nouă, care va reduce costurile de producție.

În plus, mașinile Volkswagen vor fi produse în China, unde costurile de producție sunt mai mici decât în Europa. Cu toate acestea, trebuie să ne întrebăm dacă acest preț scăzut va fi suficient pentru a atrage cumpărătorii.

Din păcate, nu cred că mulți oameni vor fi dispuși să cumpere o mașină electrică ieftină, dar care nu oferă aceleași performanțe ca modelele mai scumpe. Și, să fim sinceri, cine ar vrea să aibă o mașină electrică cu o autonomie de doar 300 de kilometri?

Dar, să nu uităm că Volkswagen este un producător de mașini cu o istorie bogată și o reputație de invidiat. Nu putem să nu credem că această mișcare nu este decât o încercare de a atrage atenția și de a-și păstra poziția în industrie.

Așadar, pentru toți cei care cred că vor putea cumpăra o mașină electrică Volkswagen la un preț atât de mic, nu uitați că aceasta este o veste ironică și amuzantă. În realitate, mașinile electrice sunt încă destul de scumpe și trebuie să ne gândim bine înainte de a face o astfel de investiție.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro