“Volkswagen, sigur că poți face mașini electrice de 25.000 de euro! Doar ai făcut deja un motor care nu respectă standardele de emisii.”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Volkswagen, unul dintre cei mai mari producători de mașini din lume, a anunțat cu surle și trâmbițe că are în plan să producă mașini electrice la un preț incredibil de mic: 25.000 de euro. Și asta nu e tot! Aceste mașini electric vor avea o autonomie de 300 de kilometri. Ei bine, nu știu voi, dar eu nu pot să nu fiu uimită de această veste.

În primul rând, să ne gândim la faptul că Volkswagen este un gigant al industriei auto. Cu atât mai mult, când vine vorba de mașini electrice, unde concurența este acerbă, iar prețurile sunt destul de mari. Dar iată că Volkswagen ne surprinde cu o veste care pare desprinsă dintr-un basm: o mașină electrică la un preț atât de scăzut.

Bineînțeles, nu putem să nu ne întrebăm cum este posibil ca un producător de mașini să ofere un produs atât de ieftin. Răspunsul este, desigur, tehnologia. Volkswagen a anunțat că va utiliza o tehnologie nouă, care va reduce costurile de producție.

În plus, mașinile Volkswagen vor fi produse în China, unde costurile de producție sunt mai mici decât în Europa. Cu toate acestea, trebuie să ne întrebăm dacă acest preț scăzut va fi suficient pentru a atrage cumpărătorii.

Din păcate, nu cred că mulți oameni vor fi dispuși să cumpere o mașină electrică ieftină, dar care nu oferă aceleași performanțe ca modelele mai scumpe. Și, să fim sinceri, cine ar vrea să aibă o mașină electrică cu o autonomie de doar 300 de kilometri?

Dar, să nu uităm că Volkswagen este un producător de mașini cu o istorie bogată și o reputație de invidiat. Nu putem să nu credem că această mișcare nu este decât o încercare de a atrage atenția și de a-și păstra poziția în industrie.

Așadar, pentru toți cei care cred că vor putea cumpăra o mașină electrică Volkswagen la un preț atât de mic, nu uitați că aceasta este o veste ironică și amuzantă. În realitate, mașinile electrice sunt încă destul de scumpe și trebuie să ne gândim bine înainte de a face o astfel de investiție.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro