Vizita șefului DSU în Brăila consolidează sistemul integrat de urgență

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

În cursul zilei de ieri, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a efectuat o vizită în Brăila, la invitația Consiliului Județean și a Spitalului Județean de Urgență.

Această vizită a avut loc în urma inaugurării noii UPU din incinta unității sanitare. Spațiile bine gândite și echipamentele moderne ale noii unități au fost realizate cu sprijinul comun depus atât de Consiliul Județean, cât și de conducerea spitalului.

Noua dotare vine să consolideze sistemul integrat de urgență și să ofere servicii de calitate pacienților în continuare.

În cadrul întâlnirii, dr. Raed Arafat a discutat cu cei aflați la conducerea unității sanitare din Brăila despre problema personalului, care necesită o abordare mai pragmatică și flexibilă.

Vizita a continuat la Serviciul de Ambulanță și la ISU Brăila, unde șeful DSU a avut discuții cu personalul sistemului integrat de urgență.

Această acțiune vine în contextul eforturilor depuse pentru îmbunătățirea serviciilor de urgență și a gestionării situațiilor de criză în sistemul medical. colaborarea între autorități și instituțiile implicate este esențială pentru asigurarea unui sistem de urgență eficient și performant.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

In cursul zilei de ieri, șeful DSU, dr. Raed Arafat a efectuat o vizită în Brăila, la invitația Consiliului Județean şi a Spitalului Județean de Urgență, urmare a inaugurării noii UPU din incinta unității sanitare. Spațiile bine gândite şi echipamentele moderne aflate în dotarea noii unități s-au realizat cu sprijinul comun depus atât de Consiliul Județean, respectiv conducerea spitalului. Această nouă dotare vine să consolideze sistemul integrat de urgență și să ofere în c…ontinuare servicii de calitate pacienților. De asemenea, în cadrul acestei întâlniri șeful DSU a purtat discuții cu cei aflați la conducerea unității sanitare din Brăila problema personalului care necesită o abordare mai pragmatică şi flexibilă. Totodată, vizită a continuat la Serviciul de Ambulanță şi la ISU Brăila unde dr. Raed Arafat a avut discutii cu personalul sistemului integrat de urgență. #dsu #SistemIntegrat #urgenta


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro