Vizita ambasadorului iordanian la Ministerul Afacerilor Interne

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, 22 februarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a avut deosebita onoare de a primi vizita ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, E.S. domnul Mutaz Abdul Rahman Taha Al-Khasawneh. Această întâlnire de curtoazie a pus accent pe colaborarea și cooperarea dintre România și Iordania în domeniul managementului situațiilor de urgență și pe modalitățile prin care cele două țări pot schimba expertiză și bune practici pentru a face față provocărilor comune, cum ar fi dezastrele naturale și crizele umanitare.

În contextul situației de criză din Israel și Fâșia Gaza, cei doi interlocutori au subliniat necesitatea intensificării eforturilor internaționale în direcția protejării vieții civililor.

Reamintim faptul că în data de 22.11.2022, a fost semnat Memorandumul de Înțelegere între MAI/DSU și Iordanian Nursing Council, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Muna al-Hussein a Iordaniei, care stabilește începerea unor stagii avansate de pregătire a asistenților medicali în domeniul medicinei de urgență. Aceste stagii vor contribui la îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor personalului medical, consolidând astfel capacitatea de intervenție în situații de urgență atât în România, cât și în Iordania.

Colaborarea dintre cele două țări în acest domeniu esențial este extrem de valoroasă și necesară, având în vedere importanța gestionării eficiente a situațiilor de urgență pentru protejarea vieților oamenilor și minimizarea impactului provocat de aceste evenimente neașteptate.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Astăzi, 22 februarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a avut deosebita onoare de a primi vizita ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al lordaniei în România, E.S. domnul Mutaz Abdul Rahman Taha Al-Khasawneh. Această întâlnire de curtoazie a pus accent pe colaborarea și cooperarea dintre România și Iordania în domeniul managementului situațiil…or de urgență și pe modalitățile prin care cele două țări pot schimba expertiză și bune practici pentru a face față provocărilor comune, cum ar fi dezastrele naturale și crizele umanitare. În contextul situației de criză din Israel și Fâșia Gaza, cei doi interlocutori au subliniat necesitatea intensificării eforturilor internaționale în direcția protejării vieții civililor. *** Reamintim faptul că în data de 22.11.2022, a fost semnat Memorandumul de Înțelegere între MAI/DSU și Iordanian Nursing Council, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Muna al-Hussein a Iordaniei, care stabilește începerea unor stagii avansate de pregătire a asistenților medicali în domeniul medicinei de urgență.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro