VIDEO. Diana Sosoaca, dezvaluiri incendiare despre AUR, George Simion si Claudiu Tarziu

BY: stiridinromania.ro In STIRILE ZILEI
Diana sosoaca despre aur - tarziu - simion

Diana Iovanovici-Sosoaca, in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, care a fost difuzata in sfarsit de Kanal D cu o intarziere de 4 luni, a facut o serie de dezvaluiri incendiare legate de Partidul AUR, George Simion si Claudiu Tarziu.

Diana Iovanovici-Sosoaca – dezvaluiri despre AUR, Simion si Tarziu

“Totul a pornit de la bani, pentru ca, la partidul AUR ideologie nu exista, cei din conducerea AUR cer jumatate din cei 28000 de lei dati pentru cheltuielile senatorului. Eu nu am dat bani!” a declarat pe 11 februarie 2021 pentru Europa Libera Romania doamna Senator, actualul Presedinte al formatiunii politice SOS ROMANIA.

INTREBAREA NR.9: ARE DE CE SA-I FIE FRICA LUI GEORGE SIMION DE DIANA SOSOACA?

“Oricarui barbat din Romania ar trebui sa ii fie frica de Diana Sosoaca (…)

Deci, in primul rand, domnul Tarziu este un ilustru necunoscut, sa fim seriosi. Vad ca imaginea mea i-a fost foarte buna in campania electorala, pentru ca nu l-am vazut niciodata in campanie electorala.

E ok, asa e in politica, te folosesti de oameni ca sa poti sa ajungi pe un scaun.

Dar, mai rau e cum te pui in fata lui Dumnezeu, cand ti se judeca astfel de fapte, si pe urma il mai si ponegresti pe ala care te-a adus in Parlament fara de care nu cred ca ar fi ajuns vreodata acolo AUR-ul sincer sa fiu, pentru ca nu au avut nici o actiune pentru poporul roman in 2020. Sa fim seriosi!

Stateau, si doar pentru a spune ca Basarabia e Romania, nu asta era problema Romaniei in 2020 cand poporul roman, apropo de raportul avocatului poporului pe 2020, a fost cel mai abuzat si restrictionat popor din toata Uniunea Europeana!

Noi acolo am lucrat, eu acolo am lucrat, pro-bono, pentru intregul popor roman!

2 la mana, eu nu am fost exclusa doar pentru ca au fost aceste probleme cu banii (…) sunt niste lucruri care nu s-au spus:

Cu o saptamana inainte de a fi exclusa, am avut o intalnire cu George Simion in bar la Catalin Berenghi, de fata cu Catalin si cu sotul meu, in care mi-a spus ca el doreste sa ajunga si va ajunge Presedintele Romaniei. Este foarte deranjat de faptul ca toata lumea din teritoriu suna la mine, si se plange de tot ceea ce se intampla!

Oamenii cereau congres, si cereau ca eu sa fiu aleasa presedintele partidului AUR!

Eu am spus foarte clar ca asa ceva nu voi face, nu este partidul meu. Eu am venit pe reteaua profesionistilor, am crezut ca vom intra cu totii in partid, toti acesti profesionisti.

Din pacate, Claudiu Tarziu cu George Simion, care au avut aproape 5% in Bucuresti, 3 virgula ceva la suta in Craiova, au luat toate aceste procente ale domnului Florian Colceag, Alexandru Stanila, domnu Vinereanu, au avut toti in jur de 9%, li s-au dat acestor oameni, astfel ca, marii profesionisti ai Romaniei nu au mai avut acces in Parlament! (…)

Ne-a folosit pe toti, da!

Reteaua profesionistilor a fost folosita de catre AUR pentru a accede in Parlament!”

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro