Victorie categorică pentru Rapid București în sferturile Cupei României la volei feminin

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de volei feminin Rapid București a obținut o victorie importantă în manșa tur a sferturilor Cupei României, în fața echipei CSM București. Fetele noastre au reușit să câștige meciul în minimum de seturi, obținând un scor de 3-0 (22-25, 26-28, 18-25).

Una dintre jucătoarele noastre, Silvi Uattara, s-a remarcat prin cele 17 puncte marcate în această partidă și a fost desemnată cea mai bună realizatoare a meciului din Sala Elite.

Această victorie ne plasează într-o poziție favorabilă pentru calificarea în faza următoare a competiției. Cu toate acestea, nu trebuie să ne relaxăm, deoarece returul va avea loc în Giulești, pe 13 decembrie. Este important să rămânem concentrate și să continuăm să jucăm la același nivel ridicat pentru a obține calificarea în etapa următoare a competiției.

Înainte de retur, avem o altă întâlnire importantă, sâmbătă, la Sala Rapid, pentru meciul cu echipa Știința Bacău, programat la ora 14:30. Este important să ne menținem ritmul și să ne concentrăm pe obținerea unei noi victorii.

Această victorie este o recompensă pentru eforturile și dedicarea jucătoarelor noastre, dar și pentru munca depusă de întregul staff tehnic și de conducerea clubului. Vom continua să ne străduim să obținem rezultate bune și să aducem bucurie fanilor noștri.

În concluzie, victoria obținută în manșa tur a sferturilor Cupei României ne oferă un avantaj important în lupta pentru calificarea în etapa următoare a competiției. Cu efort și determinare, suntem încrezători că putem continua să obținem rezultate pozitive și să facem o figură frumoasă în acest sezon.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Victorie pe terenul CSM-ului în manșa tur a sferturilor Cupei României la volei feminin Fetele noastre câștigă primul meci al acestei săptămâni în minimum de seturi și sunt favorite pentru calificarea în faza următoare a competiției. CSM București – Rapid București 0-3 (22-25, 26-28, 18-25). Silvi Uattara cu 17 puncte a fost cea mai bună realizatoare a partidei din Sala Elite. Returul va avea loc în Giulești, pe 13 decembrie. Până atunci, nu uitați că sâmbătă avem întâlnire la Sala Rapid pentru meciul cu Știința Bacău (ora 14:30) Victorie pe terenul CSM-ului în manșa tur a sferturilor Cupei României Fetele noastre câștigă primul meci al acestei săptămâni în minimum de seturi și sun…t favorite pentru calificarea în faza următoare a competiției. CSM București – Rapid București 0-3 (22-25, 26-28, 18-25). Silvi Uattara cu 17 puncte a fost cea mai bună realizatoare a partidei din Sala Elite. Returul va avea loc în Giulești, pe 13 decembrie. Până atunci, nu uitați că sâmbătă avem întâlnire la Sala Rapid pentru meciul cu Știința Bacău (ora 14:30)


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro