Victoria handbalistelor Rapidului împotriva SCM Craiova cu scorul de 38-24

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de handbal feminin Rapid București a obținut o victorie categorică în meciul disputat împotriva echipei SCM Craiova, în cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii Florilor MOL. Scorul final a fost de 38-24, demonstrând superioritatea giuleștencelor pe teren.

Această victorie importantă consolidează poziția echipei Rapid în clasament și le oferă un moral ridicat înaintea ultimelor două meciuri din actuala ediție de campionat. Deplasarea de la Zalău și finalul de sezon contra echipei Măgura Cisnădie din Giulești sunt următoarele provocări pentru fetele antrenate de Dragoș Dobrescu.

Performanța excelentă a jucătoarelor Rapidului a fost completată de susținerea ferventă a suporterilor prezenți în tribune. Atmosfera de sărbătoare și bucurie a fost transmisă și pe rețelele de socializare, unde fanii echipei au aplaudat și au mulțumit pentru această victorie importantă.

Echipa Rapid continuă să își demonstreze valoarea și să confirme că este una dintre forțele de frunte în handbalul feminin din România. Performanțele remarcabile ale jucătoarelor și angajamentul echipei în competițiile interne și internaționale sunt motive de mândrie pentru suporterii Rapidului.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Final de meci și victorie pentru handbaliste în Giulești Fetele noastre s-au impus clar în etapa cu numărul 24 a Ligii Florilor MOL în fața celor de la SCM Craiova, scor final: 38-24. Au mai rămas doar 2 meciuri de disputat din actuala ediție de campionat: deplasarea de la Zalău de miercuri și finalul de sezon contra celor de la Măgura Cisnădie din Giulești. Hai, Rapid! #ScorFinal | Rapid Craiova | 38 – 24 VICTORIE! Ole, ole, mulțumim Rapidule!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro