UPU-SMURD Bihor sărbătorește astăzi 30 de ani de activitate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, 11 octombrie 2023, UPU-SMURD Bihor sărbătorește 30 de ani de activitate. Această aniversare reprezintă un moment de recunoaștere și apreciere pentru toți cei care au contribuit la salvarea de vieți în acești trei decenii.

Personalul UPU-SMURD Bihor, împreună cu pompierii, piloții, medicii, paramedicii, asistenții medicali și voluntarii, au făcut față cu devotament intervențiilor de urgență. Experiența acumulată în lupta contracronometru pentru salvarea vieții celor aflați în dificultate, precum și sutele de mii de intervenții reușite, constituie dovada profesionalismului și devotamentului acestor echipe.

Sub deviza “Cine salvează o viaţă, salvează o lume întreagă”, echipajele SMURD Bihor continuă să-și facă datoria ca adevărați salvatori, indiferent de riscurile la care se expun. Este important să le mulțumim pentru tot ceea ce fac și să le urăm un sincer “La mulți ani”!

La evenimentul aniversar au fost prezenți reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), precum și oficialități civile și militare. Cu această ocazie, s-au acordat însemne de recunoștință persoanelor care au contribuit în mod direct la crearea și dezvoltarea acestui serviciu de urgență. De asemenea, atât ISU Bihor, cât și UPU-SMURD Bihor au primit emblema de onoare a DSU pentru contribuția lor excelentă.

Această aniversare reprezintă un moment de reflectare asupra importanței și necesității serviciilor de urgență în societate. UPU-SMURD Bihor a fost și continuă să fie o verigă vitală în lanțul de intervenții de urgență, salvând vieți și aducând speranță în situații critice.

În cei 30 de ani de activitate, UPU-SMURD Bihor a devenit un exemplu de profesionalism și dedicare pentru alte structuri similare din țară. Eforturile depuse de personalul acestei unități de urgență trebuie să fie apreciate și susținute în continuare, pentru ca serviciile de urgență să fie întotdeauna la înălțimea aș, a transmis astazi DSU.

Foto: Facebook sau Pixabay

Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

One commentOn UPU-SMURD Bihor sărbătorește astăzi 30 de ani de activitate

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro