Un univers al prieteniei și al cunoașterii: Celyanna Kids Club

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O tanara din Vaslui a găsit soluția pentru a oferi timp de calitate părinților și copiilor

Un nou loc special pentru părinți și copii a fost inaugurat recent în Vaslui. Celyanna Kids Club este un spațiu dedicat joacei, petrecerilor și activităților educative, unde cei mici pot învăța prin joc să fie îndemânatici, curioși și empatici. În plus, părinții sunt invitați să participe alături de copii la aceste activități, oferindu-le astfel ocazia de a petrece timp de calitate împreună.

Proiectul Celyanna Kids Club a fost inițiat de Laura Țîru, care și-a dat seama că nu petrece suficient timp cu fetele sale și că există o nevoie în Vaslui de un spațiu dedicat copiilor. După luni de muncă și efort susținut, Laura a deschis clubul în luna noiembrie. Ideea a fost primită cu mare entuziasm de către părinți, iar copiii abia așteaptă să participe la atelierele și activitățile organizate de Laura și echipa ei.

Clubul are o mulțime de opțiuni pentru părinții care doresc să lase copilul la joacă, sub atenta supraveghere a personalului calificat. Astfel, aceștia se pot bucura de o scurtă pauză în timp ce copilul se distrează într-un mediu sigur și stimulant.

Printre activitățile propuse de Celyanna Kids Club se numără ateliere de pictură, învățarea de a face pizza, explorarea procesului de conservare a murăturilor și crearea propriilor tortulețe de ziua internațională a tortului. Toate acestea au ca scop dezvoltarea creativității și a abilităților practice ale copiilor, oferindu-le oportunitatea de a experimenta și de a se distra în același timp.

Pentru a participa la aceste activități sau pentru a organiza petreceri pentru copii, părinții pot lua legătura cu Laura la numărul de telefon 0753355525 sau pot trimite un mesaj privat pe pagina de facebook CELYANNA KIDS CLUB. Clubul este amplasat în centrul orașului, fiind ușor accesibil pentru toți cei interesați.

Astfel, Celyanna Kids Club devine un loc magic pentru părinți și copii, unde aceștia pot petrece timp de calitate împreună și pot descoperi bucuria jocului și a învățării într-un mediu plin de dragoste și susținere.

Sursa si Foto: stiriest.ro

O lume magică pentru părinți și copii s-a deschis la Vaslui. Veselie, provocări care dintre care mai frumoase, petreceri, loc de joaca, daruire și multa dragoste. Pe toate le găsiți la Celyanna Kids Club, un univers al prieteniei si al cunoașterii! Aici, cei mici învață prin joc sa fie îndemânatici, curioși, empatici. Totul, alaturi de părinți.
„Ne iubim copiii, dar acasă ne găsim mereu ceva de făcut și nu petrecem suficient timp cu ei. Cele 60-90 minute pe care le petrec aici sunt dedicate exclusiv fiicei mele. Împreună desenam, construim, învățăm, ne bucurăm una de alta. Laura a sesizat perfect acest lucru si ne ajuta extraordinar de mult”, au spus mămicile prezente zilele trecute la ateliere.
Aici exista opțiuni și pentru acei părinți care doresc să lase copilul la joacă, sub atenta supraveghere a unui personalul calificat!

Idee agreată de părinți și copii
Povestea acestei mici oaze de liniște, relaxare și cunoaștere a început imediat ce Laura Țîru, artizana acestui proiect, și-a dat seama că nu petrece suficient timp cu fetele sale și că, în Vaslui este necesar un proiect dedicat jocului, petrecerilor, atelierelor și activităților educative pentru copii! Asemenea ei sunt multe alte mămici. După luni de muncă și efort susținut, ajutata de familie și încurajată de prieteni, Laura a deschis acest club in luna noiembrie. Părinții sunt incantati de idee, iar cei mici abia așteaptă întâlnirile cu profesorii și colaboratorii Laurei. „Ne propunem să transformam Celyanna Kids Club într-un laborator al creativității, într-un spațiu unde imaginația nu are limite, unde copiii vor experimenta totul alaturi de mama, de tata sau de bunici”, a declarat Laura Tiru, coordonatorul proiectului.

Pictură, pizza, murături și tort, in programul acestei săptămâni!

Marți, copiii au avut atelierul de pictură, miercuri, echipele de copii și părinți vor învăța să facă pizza in cadrul atelierului „PizzaLand: Modelare și Bucurie în Fiecare Felie”. Seara de joi este dedicata murăturilor. „De la alegerea ingredientelor până la ambalarea lor în borcane, vom explora împreună fiecare pas al procesului de conservare. Va fi o experiență distractiva, dar din care vor învăța multe! Și vineri avem programata o activitate interesanta. Sărbătorim Ziua Internațională a tortului, iar fiecare copil va fi maestrul propriului tortuleț, transformând ingrediente delicioase în opere dulci de artă”, a declarat Laura Țîru, coordonatorul clubului.
Dacă doriți să petreceti timp de calitate cu copilul dvs, sa il lăsați la joacă sau să organizați petreceri, luați legătura cu Laura, la 0753355525 sau scrieți un mesaj în privat pe pagina de Facebook CELYANNA KIDS CLUB. Clubul e situat chiar în centrul orașului.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro