Un tanar din Slobozia, acuzat de santaj si ultraj contra bunelor moravuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bărbat lovit mortal de o autocisternă, în județul Teleorman – incomod-media.ro

Un tânăr de 20 de ani, din Slobozia, județul Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, instrumentat de polițiștii din Găești. Cercetările sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, tânărul a amenințat o femeie de 20 de ani din Cobia în noaptea de 19 spre 20 iunie 2023 și în după-amiaza zilei de 26 octombrie 2023, prin intermediul unei aplicații de mesagerie. Amenințările constau în publicarea unor imagini video compromițătoare pe rețelele de socializare și pe alte site-uri dacă victima nu își va relua relația cu el. Mai mult, la data de 26 octombrie, bărbatul a postat pe o aplicație de mesagerie un clip video în care ar fi fost înregistrat un act sexual cu victima.

Pentru a documenta activitatea infracțională a tânărului, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele folosite de acesta.

Șantajul și ultrajul contra bunelor moravuri sunt infracțiuni grave, care aduc atingere integrității și demnității persoanei victimei. Aceste acțiuni pot cauza un mare stres emoțional și pot avea consecințe negative asupra vieții persoanei șantajate. Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu maximă seriozitate și să fie pedepsite conform legii.

Autoritățile judiciare continuă investigațiile pentru a aduna probe suplimentare în acest caz. Este esențial ca persoana acuzată să aibă un proces corect și echitabil, iar justiția să fie făcută în conformitate cu legea.

Societatea trebuie să fie vigilentă în ceea ce privește astfel de comportamente infracționale și să ofere sprijin victimelor. Este important ca oamenii să fie conștienți de drepturile lor și să raporteze astfel de situații autorităților competente.

Infractorii trebuie să înțeleagă că astfel de acțiuni nu vor rămâne nepedepsite și că justiția își va face datoria în astfel de cazuri. Este esențial ca societatea să condamne astfel de comportamente și să promoveze respectul și demnitatea umană.

Sursa: incomod-media.ro

Un tânăr de 20 de ani, din Slobozia, județul Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar instrumentat de polițiștii din Găești. Bărbatul este acuzat de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în noaptea de 19 spre 20 iunie 2023 și în după-amiaza zilei de 26 octombrie 2023, a amenințat, prin intermediul unei aplicații de mesagerie, o tânără de 20 de ani, din Cobia, că va publica imagini video cu caracter compromițătoar pe rețelele de socializare și pe alte site-uri dacă nu își vor relua relația. În plus, la data de 26 octombrie, a postat pe o aplicație de mesagerie un clip video în timp ce ar fi fost întreținut un act sexual cu victima.

Pentru documentarea activității infracționale, oamenii legii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către bărbat.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro